,, ,

Eurovision’da Almanya’yı Betül temsil etmek istiyor

Dünya 23.11.2022 - 11:55, Güncelleme: 23.11.2022 - 11:57 29493+ kez okundu.
 

Eurovision’da Almanya’yı Betül temsil etmek istiyor

Eurovision’da Almanya’yı Betül temsil etmek istiyor
Kalush Orchestra ’nın Torino ’daki zaferinin ardından Ukrayna ev sahipliğinde İngiltere ’nin Liverpool kentinde gerçekleşecek olan 67. Eurovision Şarkı Yarışması için geri sayım başladı. Almanya kulislerinde ise Türk asıllı Almanya’da yaşayan sanatçı Betül ’ün ismi Eurovision için konuşulmaya başladı. Sanatçı ve söz yazarı Betül, Tik Tok’tan adaylık yarışına gireceğini ve ilerleyen günlerde şarkısı hakkında daha fazla bilgi paylaşacağını belirterek „Liverpool’da Almanya’yı gururla temsil etmek için hazırım“ mesajı gönderdi. Sanatçının adaylığını açıkladığı video büyük ilgi gördü.  Haber: Erdal Altuntaş    
Eurovision’da Almanya’yı Betül temsil etmek istiyor

Kalush Orchestra ’nın Torino ’daki zaferinin ardından Ukrayna ev sahipliğinde İngiltere ’nin Liverpool kentinde gerçekleşecek olan 67. Eurovision Şarkı Yarışması için geri sayım başladı.

Almanya kulislerinde ise Türk asıllı Almanya’da yaşayan sanatçı Betül ’ün ismi Eurovision için konuşulmaya başladı. Sanatçı ve söz yazarı Betül, Tik Tok’tan adaylık yarışına gireceğini ve ilerleyen günlerde şarkısı hakkında daha fazla bilgi paylaşacağını belirterek „Liverpool’da Almanya’yı gururla temsil etmek için hazırım“ mesajı gönderdi. Sanatçının adaylığını açıkladığı video büyük ilgi gördü. 

Haber: Erdal Altuntaş

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.