,, ,

Erkan Petekkaya: '13 milyon civarı alacağımız var diyebilirim'

Magazin 31.01.2023 - 16:47, Güncelleme: 31.01.2023 - 16:47 25534+ kez okundu.
 

Erkan Petekkaya: '13 milyon civarı alacağımız var diyebilirim'

Erkan Petekkaya: '13 milyon civarı alacağımız var diyebilirim'
Erkan Petekkaya : '13 milyon civarı alacağımız var diyebilirim' Rol aldığı bir televizyon dizideki payına düşen ücreti alamadığı iddiasıyla Endemol Medya Şirketi’ne dava açan oyuncu Erkan Petekkaya duruşmada, "Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor" dedi. Rol aldığı bir televizyon dizideki oyunculuk ücreti ile dizinin yurtdışı satışlarından payına düşen yüzde 5’lik ücreti alamadığı iddiasıyla Endemol Medya Şirketi’ne dava açan oyuncu Erkan Petekkaya ’nın davasına devam edildi. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmada davacı Erkan Petekkaya ile avukatı Bülent Höke hazır bulundu. Duruşmada davalı Endemol Medya Şirketi’ni ise avukatı temsil etti.
Erkan Petekkaya: '13 milyon civarı alacağımız var diyebilirim'

Erkan Petekkaya : '13 milyon civarı alacağımız var diyebilirim'

Rol aldığı bir televizyon dizideki payına düşen ücreti alamadığı iddiasıyla Endemol Medya Şirketi’ne dava açan oyuncu Erkan Petekkaya duruşmada, "Çok mağdur oldum, uzun süredir alnımızın teri orada yatıyor" dedi.

Rol aldığı bir televizyon dizideki oyunculuk ücreti ile dizinin yurtdışı satışlarından payına düşen yüzde 5’lik ücreti alamadığı iddiasıyla Endemol Medya Şirketi’ne dava açan oyuncu Erkan Petekkaya ’nın davasına devam edildi. İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen duruşmada davacı Erkan Petekkaya ile avukatı Bülent Höke hazır bulundu. Duruşmada davalı Endemol Medya Şirketi’ni ise avukatı temsil etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.