,, ,

Enkaz altından çıkartılan kadının kocası da depremden 32 saat sonra kurtarıldı

Gündem 07.02.2023 - 14:09, Güncelleme: 07.02.2023 - 14:09 5156+ kez okundu.
 

Enkaz altından çıkartılan kadının kocası da depremden 32 saat sonra kurtarıldı

Enkaz altından çıkartılan kadının kocası da depremden 32 saat sonra kurtarıldı
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya 'da, yıkılan bir binanın enkazından çıkartılan Sibel Şahin, aynı enkazda kurtarılmasını beklediği kocasına yaklaşık 32 saat sonra kavuştu. Çavuşoğlu Mahallesi 'ndeki 4 katlı Ergül Apartmanı'nın çökmesi sonucu enkazdan dün engelli çocuğu ile kurtarılan Sibel Şahin, 2 evladı ve kocasının kurtarılması için de beklemeye başladı. Yıkılan apartmanda AFAD, UMKE ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar sırasında Şahin, AA muhabirine depreme uykuda yakalandıklarını söyledi. Şahin, deprem anında kendisinin engelli çocuğunun, kocası Erdal Şahin'in de diğer iki erkek evladının yanına gittiğini anlattı. Daha sonra evlerinin yıkıldığını belirten Şahin, enkazın altında çok küçük bir yerde yaşama tutunmaya çalıştığını ifade etti. Enkazdan kurtarıldıktan sonra eşinin ve iki oğlunun kurtarılması için beklediğini belirten Şahin, "İnşallah enkaz altından çıkartırlar ailemi, ne olur bize dua edin. Dualara ihtiyacım var. Eşim, çocuklarımın hepsi çıksın inşallah. Yalvarıyorum." diye konuştu. Kocasının yaşadığı haberini alan Şahin, kendisinin enkazdan çıkarılmasını beklemeye başladı. Şahin'in eşi Erdal Şahin, depremden yaklaşık 32 saat sonra kurtarıldı. Kocasının enkazdan çıkarılışını ağlayarak izleyen Şahin, "Allah'ım sana şükürler olsun." dedi. Şahin, enkaz alanında iki çocuğunun da kurtarılması için bekleyişini sürdürüyor. Haber: ERGÜN HAKTANIYAN 
Enkaz altından çıkartılan kadının kocası da depremden 32 saat sonra kurtarıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya 'da, yıkılan bir binanın enkazından çıkartılan Sibel Şahin, aynı enkazda kurtarılmasını beklediği kocasına yaklaşık 32 saat sonra kavuştu.

Çavuşoğlu Mahallesi 'ndeki 4 katlı Ergül Apartmanı'nın çökmesi sonucu enkazdan dün engelli çocuğu ile kurtarılan Sibel Şahin, 2 evladı ve kocasının kurtarılması için de beklemeye başladı.

Yıkılan apartmanda AFAD, UMKE ve 112 Acil Sağlık ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar sırasında Şahin, AA muhabirine depreme uykuda yakalandıklarını söyledi.

Şahin, deprem anında kendisinin engelli çocuğunun, kocası Erdal Şahin'in de diğer iki erkek evladının yanına gittiğini anlattı. Daha sonra evlerinin yıkıldığını belirten Şahin, enkazın altında çok küçük bir yerde yaşama tutunmaya çalıştığını ifade etti.

Enkazdan kurtarıldıktan sonra eşinin ve iki oğlunun kurtarılması için beklediğini belirten Şahin, "İnşallah enkaz altından çıkartırlar ailemi, ne olur bize dua edin. Dualara ihtiyacım var. Eşim, çocuklarımın hepsi çıksın inşallah. Yalvarıyorum." diye konuştu.

Kocasının yaşadığı haberini alan Şahin, kendisinin enkazdan çıkarılmasını beklemeye başladı. Şahin'in eşi Erdal Şahin, depremden yaklaşık 32 saat sonra kurtarıldı.

Kocasının enkazdan çıkarılışını ağlayarak izleyen Şahin, "Allah'ım sana şükürler olsun." dedi.

Şahin, enkaz alanında iki çocuğunun da kurtarılması için bekleyişini sürdürüyor.

Haber: ERGÜN HAKTANIYAN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.