,, ,

Enis Bala ve Şeyma Akman Çifti Objektiflere Yakalandı

Magazin 23.01.2023 - 12:56, Güncelleme: 23.01.2023 - 12:56 23759+ kez okundu.
 

Enis Bala ve Şeyma Akman Çifti Objektiflere Yakalandı

Enis Bala ve Şeyma Akman Çifti Objektiflere Yakalandı
Geçtiğimiz akşam bebekte objektiflerimize  güzeller güzeli oyuncu - sunucu Şeyma Akman ve iş insanı Enis Bala çifti yakalandı. Kısa bir sohbet imkanı yakaladık. Enis Bala ve Şeyma Akman ,ın  yakında sürpriz ve muhteşem  bir nikahla dünya evine gireceklerini belirten çiftimiz. Yakında açacakları kanaldan bahseden iş insanı Enis Bala , güzel sunucu Şeyma Akman ,nın sunuculuğunu  üstleneceği magazin programı ile ilgili bilgiler verdi.   Haber: Görkem EMGEN
Enis Bala ve Şeyma Akman Çifti Objektiflere Yakalandı

Geçtiğimiz akşam bebekte objektiflerimize  güzeller güzeli oyuncu - sunucu Şeyma Akman ve iş insanı Enis Bala çifti yakalandı. Kısa bir sohbet imkanı yakaladık. Enis Bala ve Şeyma Akman ,ın  yakında sürpriz ve muhteşem  bir nikahla dünya evine gireceklerini belirten çiftimiz. Yakında açacakları kanaldan bahseden iş insanı Enis Bala , güzel sunucu Şeyma Akman ,nın sunuculuğunu  üstleneceği magazin programı ile ilgili bilgiler verdi.

 

Haber: Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.