,, ,

Emrah Şahin oyunculuk teklifini kibarca geri çevirdi!

Müzik 23.01.2023 - 10:13, Güncelleme: 23.01.2023 - 10:13 10631+ kez okundu.
 

Emrah Şahin oyunculuk teklifini kibarca geri çevirdi!

Emrah Şahin oyunculuk teklifini kibarca geri çevirdi!
 Yapmış olduğu Avrupa'yı soundlar ve güzel sesiyle bomba  bomba şarkılar  besteledi .Sabret/ bam bam bam /birden fazla/ buz/ gökkuşağı/ve daha bir çok şarkının sözü & müziği bizzat kendisine ait olan sanatçı Emrah Şahin  Yeni yılda dizi oyuncusu olarakta başrol teklifi aldı.       SANATÇI KİMLİĞİMİ KORUMAK ISTIYORUM !                Sanatçı Emrah Şahin bu konuyu şöyle açıkladı "Ben müziği seviyorum ve  sanatçı kimliğimi korumak istiyorum oyunculuğa karşı değilim Dedi Kibarca Teklifi geri çevirdi. Sanatçı yeni  projesinin ismini açıkladı. Yana yana şarkısının klip çalışması bittiğini ve yakında  tüm dijital platformlarda " diyerek açıklamalarını bitirdi.
Emrah Şahin oyunculuk teklifini kibarca geri çevirdi!
 Yapmış olduğu Avrupa'yı soundlar ve güzel sesiyle bomba  bomba şarkılar  besteledi .Sabret/ bam bam bam /birden fazla/ buz/ gökkuşağı/ve daha bir çok şarkının sözü & müziği bizzat kendisine ait olan sanatçı Emrah Şahin  Yeni yılda dizi oyuncusu olarakta başrol teklifi aldı.  
 
 
SANATÇI KİMLİĞİMİ KORUMAK ISTIYORUM ! 
 
 
          Sanatçı Emrah Şahin bu konuyu şöyle açıkladı "Ben müziği seviyorum ve  sanatçı kimliğimi korumak istiyorum oyunculuğa karşı değilim Dedi Kibarca Teklifi geri çevirdi. Sanatçı yeni  projesinin ismini açıkladı. Yana yana şarkısının klip çalışması bittiğini ve yakında  tüm dijital platformlarda " diyerek açıklamalarını bitirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.