,, ,

Ecem Naz Tunca Kimdir

Kimdir 15.12.2022 - 14:57, Güncelleme: 15.12.2022 - 14:57 8900+ kez okundu.
 

Ecem Naz Tunca Kimdir

Ecem Naz Tunca Kimdir ?
Ecem Naz Tunca  1996 doğumlu yazar, eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Akademik eğitim dışında sanatın birçok dalında alanında çok iyi isimlerden bale, tiyatro ve oyunculuk dersleri aldı. Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde sergilediği başarıyla iş hayatına güçlü bir giriş yaptı. Yazdığı kitapla başarısını taçlandırırken gazetecilik ve görsel medyada da ilerleyişini sürdürmektedir. Rock’ın Roll, Merhaba dergilerinde ünlü isimlerle yaptığı röportajlarla adından söz ettiren Ecem Naz Tunca  , medyanın aranan genç kalbi olma ayrıcalığını yaşamaktadır. Ecem Naz Tunca Çocukluğu ve tüm gelişim sürecini gazete, TV ve dergilerde harmanlanan bir deneyimle sürdürürken, yeniliğe ve teknolojiye açık bir düşünce yapısına sahip olması onu birçok açıdan farklı ve özel kılmaktadır. Genç bir iş kadını olarak aldığı ödüller ve organizasyon kabiliyeti sayesinde çok sayıda saygın kurum ve kuruluşla birlikte çalışmalarını sürdürmektedir. Yeni Dönem Medya ve Televizyon dünyasında geçmişle geleceği, genç – yaşlı her yaş grubunu ortak fikir birliğinde buluşturmak, farklı kuşaklar arasında bir mihenk taşı olma amacındadır. Son yıllarda yaptığı araştırmalar ve birçok farklı kaynaktan literatür taraması yaparken, okuma ve öğrenmenin yaşamın her anında mükemmelliğe ortak olduğu görüşündedir.   Ecem Naz Tunca  Fuara çok sayıda ünlü katılırken keyifli söyleşilerle bir fuar daha sona ermiş oldu. Tüyap’ın 40.yılında yeniden bir araya gelmek ve yeni eserlerle ülkemize renk katmanın hazzı devam edecektir. 40. Yıla özel çalışmaları hızla devam eden Ecem Naz Tunca , açılacak olan Ankara, İzmir, Antalya ve Bodrum’daki fuarlarda ‘Gazeteci Olunmaz Gazeteci Doğulur’ kitabını okurlarıyla buluşturacak
Ecem Naz Tunca Kimdir ?

Ecem Naz Tunca  1996 doğumlu yazar, eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Akademik eğitim dışında sanatın birçok dalında alanında çok iyi isimlerden bale, tiyatro ve oyunculuk dersleri aldı. Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde sergilediği başarıyla iş hayatına güçlü bir giriş yaptı. Yazdığı kitapla başarısını taçlandırırken gazetecilik ve görsel medyada da ilerleyişini sürdürmektedir. Rock’ın Roll, Merhaba dergilerinde ünlü isimlerle yaptığı röportajlarla adından söz ettiren Ecem Naz Tunca  , medyanın aranan genç kalbi olma ayrıcalığını yaşamaktadır.

Ecem Naz Tunca Çocukluğu ve tüm gelişim sürecini gazete, TV ve dergilerde harmanlanan bir deneyimle sürdürürken, yeniliğe ve teknolojiye açık bir düşünce yapısına sahip olması onu birçok açıdan farklı ve özel kılmaktadır. Genç bir iş kadını olarak aldığı ödüller ve organizasyon kabiliyeti sayesinde çok sayıda saygın kurum ve kuruluşla birlikte çalışmalarını sürdürmektedir. Yeni Dönem Medya ve Televizyon dünyasında geçmişle geleceği, genç – yaşlı her yaş grubunu ortak fikir birliğinde buluşturmak, farklı kuşaklar arasında bir mihenk taşı olma amacındadır. Son yıllarda yaptığı araştırmalar ve birçok farklı kaynaktan literatür taraması yaparken, okuma ve öğrenmenin yaşamın her anında mükemmelliğe ortak olduğu görüşündedir.

 

Ecem Naz Tunca  Fuara çok sayıda ünlü katılırken keyifli söyleşilerle bir fuar daha sona ermiş oldu. Tüyap’ın 40.yılında yeniden bir araya gelmek ve yeni eserlerle ülkemize renk katmanın hazzı devam edecektir. 40. Yıla özel çalışmaları hızla devam eden Ecem Naz Tunca , açılacak olan Ankara, İzmir, Antalya ve Bodrum’daki fuarlarda ‘Gazeteci Olunmaz Gazeteci Doğulur’ kitabını okurlarıyla buluşturacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.