,, ,

Dünyaca Ünlü Villa Azur Beach & Restaurant’ın Menüsü Yenilendi

Seyahat 08.06.2022 - 09:25, Güncelleme: 08.06.2022 - 09:25 31818+ kez okundu.
 

Dünyaca Ünlü Villa Azur Beach & Restaurant’ın Menüsü Yenilendi

Dünyaca Ünlü Yıldızların Durağı: Villa Azur Beach & Restaurant
Eğlence ve yeme içme sektörünün dünyada en önemli isimlerinden biri olan Michael Martin tarafından oluşturulan Villa Azur Bodrum Yalıkavak ’ta da muhteşem manzarasıyla dünyanın önde gelen misafirlerini ağırlıyor. Ev ortamında tatil deneyimi sunan D’Plaj Residans bünyesinde bulunan Villa Azur Beach & Restaurant, Şef Hüseyin Berber’in yenilediği menüsünde ihtişamlı sunumlar ortaya çıkıyor. Beach club ve DJ performansıyla güneşin tüm enerjinizi ruhunuzda hissetmenizi sağlayan Villa Azur Beach & Restaurant, eşsiz lezzetleriyle güneşin tadını çıkarmanızı sağlıyor.  Dünyaca ünlü yıldızları ağırlayan Bodrum’un en gözde mekânlarından olan Villa Azur Beach & Restaurant, Şef Hüseyin Berber’in yenilediği menüsüyle dünya mutfağının en iyi sunumlarını sergiliyor.  Muhteşem manzarasında deniz, kum ve güneş eşliğinde dinlenip arınmanızı sağlayan Villa Azur Beach & Restaurant, etkileyici Dj performansıyla gününüze renk katıyor. Şef Hüseyin Berber’in hazırladığı menüde yer alan dünya mutfağının eşsiz lezzetleri, Villa Azur Beach & Restaurant’ın mistik atmosferi ile birleşiyor. Tüm gün eksilmeyen eğlencesiyle tercih sebebi olan Villa Azur Beach & Restaurant, gündüzleri sahilde veya iskelede nefis kokteylleriyle enerjinizi tazeliyor.  Yenilenen konsept ve mekan menüleri ile yaz sezonuna iddialı bir giriş yaptıklarını belirten D’Plaj Marka Koordinatörü Özlem Mekik, “Her zevke hitap eden tatil anlayışımız ile 2022 yaz sezonunda da her kesimden misafirimizi ağırlamaya devam edeceğiz. Geleneksel fasıl anlayışını modernize eden Ziyade Fasıl, Türk & İspanyol mutfağını sentezleyen La Rica ve dünyaca ünlü bir mekân olan Villa Azur ile herkesin aradığı lezzet ve eğlenceyi sunuyoruz. Aynı zamanda 1+1,2+1 ve 3+1 dairelerimizde ev ortamında tatil imkânı ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz” dedi.
Dünyaca Ünlü Yıldızların Durağı: Villa Azur Beach & Restaurant

Eğlence ve yeme içme sektörünün dünyada en önemli isimlerinden biri olan Michael Martin tarafından oluşturulan Villa Azur Bodrum Yalıkavak ’ta da muhteşem manzarasıyla dünyanın önde gelen misafirlerini ağırlıyor. Ev ortamında tatil deneyimi sunan D’Plaj Residans bünyesinde bulunan Villa Azur Beach & Restaurant, Şef Hüseyin Berber’in yenilediği menüsünde ihtişamlı sunumlar ortaya çıkıyor. Beach club ve DJ performansıyla güneşin tüm enerjinizi ruhunuzda hissetmenizi sağlayan Villa Azur Beach & Restaurant, eşsiz lezzetleriyle güneşin tadını çıkarmanızı sağlıyor. 

Dünyaca ünlü yıldızları ağırlayan Bodrum’un en gözde mekânlarından olan Villa Azur Beach & Restaurant, Şef Hüseyin Berber’in yenilediği menüsüyle dünya mutfağının en iyi sunumlarını sergiliyor. 

Muhteşem manzarasında deniz, kum ve güneş eşliğinde dinlenip arınmanızı sağlayan Villa Azur Beach & Restaurant, etkileyici Dj performansıyla gününüze renk katıyor. Şef Hüseyin Berber’in hazırladığı menüde yer alan dünya mutfağının eşsiz lezzetleri, Villa Azur Beach & Restaurant’ın mistik atmosferi ile birleşiyor. Tüm gün eksilmeyen eğlencesiyle tercih sebebi olan Villa Azur Beach & Restaurant, gündüzleri sahilde veya iskelede nefis kokteylleriyle enerjinizi tazeliyor. 

Yenilenen konsept ve mekan menüleri ile yaz sezonuna iddialı bir giriş yaptıklarını belirten D’Plaj Marka Koordinatörü Özlem Mekik, “Her zevke hitap eden tatil anlayışımız ile 2022 yaz sezonunda da her kesimden misafirimizi ağırlamaya devam edeceğiz. Geleneksel fasıl anlayışını modernize eden Ziyade Fasıl, Türk & İspanyol mutfağını sentezleyen La Rica ve dünyaca ünlü bir mekân olan Villa Azur ile herkesin aradığı lezzet ve eğlenceyi sunuyoruz. Aynı zamanda 1+1,2+1 ve 3+1 dairelerimizde ev ortamında tatil imkânı ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.