,, ,

D’Plaj Yeni Sezona Yeniliklerle Giriş Yaptı

Seyahat 05.05.2022 - 09:53, Güncelleme: 05.05.2022 - 09:55 34185+ kez okundu.
 

D’Plaj Yeni Sezona Yeniliklerle Giriş Yaptı

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu ’na imzasını atan, modern döşenmiş şık daireleri, geniş kum plajı ve tesis içi hizmetleriyle ev konforunda bir tatil imkânı sunan D’Plaj Residans, 1 Mayıs itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı.
 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerimiz ile misafirlerine konforlu ve kaliteli bir yaşam alanı sunan D’Plaj, aynı zamanda spa, oyun alanı, fitness merkezi ve güzellik salonu ile hizmet veriyor. Villa Azur Beach & Restoran’ın yanı sıra ünlü Şef Özlem Mekik ’in restoranlarını bünyesine ekleyen D’Plaj,  yeni nesil meyhane kültürünün öncüsü Ziyade Fasıl ve İspanyol & Türk mutfağının melezi La Rica ile sezona yeniliklerle giriş yaptı. Mavi bayraklı denizi ve muhteşem doğasıyla müşterilerine hizmet veren D’Plaj Residans, 2022 yılı yeni sezonuna yeniliklerle girdi. Bodrum Yalıkavak’ta eğlenceyi üst sınıra taşıyacak olan D’Plaj, keyifli ve konforlu bir tatilin kapılarını aralıyor. Muhteşem iskelesi ve gün batımının her saniyesinden keyif alacağınız şekilde konumlanan Villa Azur Beach & Restaurant, mistik atmosferi, eşsiz lezzetleriyle güneşin ve denizin keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Yeni sezonda ünlü Şef ve İşletmeci Özlem Mekik’in mekânları Ziyade Fasıl ve La Rica’yı bünyesine ekleyen D’Plaj, her zevke hitap eden eğlence anlayışı ile müşterilerini ağırlıyor. Fasıl eğlencesini göz kamaştıran şovlarla buluşturan Ziyade Fasıl ve İspanyol & Türk mutfağını eşsiz lezzetler ve farklı bir atmosferde sunan La Rica ile D’Plaj, eğlencesi ve lezzetiyle yeni sezonda unutulmaz bir tatil imkânı sunuyor.  Mekânların yanı sıra aynı zamanda dinlendirici bir tatili de mümkün kılan D Plaj, uzman kadrosu tarafından sunduğu Spa hizmeti ile özel uygulanan bakımlar ve masaj terapileri sayesinde yeniden doğmuş gibi tatilden dönmenizi sağlıyor.  Tatilde de fit kalmanızı sağlayan D’Plaj,  fitness salonunda bulunan özel eğitmenler eşliğinde sağlıklı ve zinde kalmanın formülünü sunuyor. Çocuklarınızı da güvenle bırakabileceğiniz D Kıds Clup eğitmenleriyle de gün boyu hizmet veriyor.
Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu ’na imzasını atan, modern döşenmiş şık daireleri, geniş kum plajı ve tesis içi hizmetleriyle ev konforunda bir tatil imkânı sunan D’Plaj Residans, 1 Mayıs itibariyle misafirlerini ağırlamaya başladı.

 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerimiz ile misafirlerine konforlu ve kaliteli bir yaşam alanı sunan D’Plaj, aynı zamanda spa, oyun alanı, fitness merkezi ve güzellik salonu ile hizmet veriyor. Villa Azur Beach & Restoran’ın yanı sıra ünlü Şef Özlem Mekik ’in restoranlarını bünyesine ekleyen D’Plaj,  yeni nesil meyhane kültürünün öncüsü Ziyade Fasıl ve İspanyol & Türk mutfağının melezi La Rica ile sezona yeniliklerle giriş yaptı.

Mavi bayraklı denizi ve muhteşem doğasıyla müşterilerine hizmet veren D’Plaj Residans, 2022 yılı yeni sezonuna yeniliklerle girdi. Bodrum Yalıkavak’ta eğlenceyi üst sınıra taşıyacak olan D’Plaj, keyifli ve konforlu bir tatilin kapılarını aralıyor.

Muhteşem iskelesi ve gün batımının her saniyesinden keyif alacağınız şekilde konumlanan  Villa Azur Beach & Restaurant, mistik atmosferi, eşsiz lezzetleriyle güneşin ve denizin keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Yeni sezonda ünlü Şef ve İşletmeci Özlem Mekik’in mekânları Ziyade Fasıl ve La Rica’yı bünyesine ekleyen D’Plaj, her zevke hitap eden eğlence anlayışı ile müşterilerini ağırlıyor. Fasıl eğlencesini göz kamaştıran şovlarla buluşturan Ziyade Fasıl ve İspanyol & Türk mutfağını eşsiz lezzetler ve farklı bir atmosferde sunan La Rica ile D’Plaj, eğlencesi ve lezzetiyle yeni sezonda unutulmaz bir tatil imkânı sunuyor. 

Mekânların yanı sıra aynı zamanda dinlendirici bir tatili de mümkün kılan D Plaj, uzman kadrosu tarafından sunduğu Spa hizmeti ile özel uygulanan bakımlar ve masaj terapileri sayesinde yeniden doğmuş gibi tatilden dönmenizi sağlıyor.  Tatilde de fit kalmanızı sağlayan D’Plaj,  fitness salonunda bulunan özel eğitmenler eşliğinde sağlıklı ve zinde kalmanın formülünü sunuyor. Çocuklarınızı da güvenle bırakabileceğiniz D Kıds Clup eğitmenleriyle de gün boyu hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.