,, ,

Doğanın uyanışı Argos in Cappadocia’da sanat dolu bir programla kutlanacak

Seyahat 22.03.2022 - 12:25, Güncelleme: 22.03.2022 - 12:25 35030+ kez okundu.
 

Doğanın uyanışı Argos in Cappadocia’da sanat dolu bir programla kutlanacak

Art Goes Argos, mevsimsel dönüşümden ilham alarak hayata geçirdiği yepyeni projesi “Seasonal Awakening” ile 23-25 Mart tarihlerinde multidisipliner sanatın önemli isimlerini ağırlayacak.
Her mevsim doğanın farklı uyanışlarına tanıklık eden, her mevsim misafirlerine farklı hikayeler ve deneyimler sunan Argos in Cappadocia, misafirlerini Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde sanatla bir araya getirmeye devam ediyor. Argos’un hikâyesinden ve Kapadokya’nın dört mevsime yansıyan şiirsel güzelliğinden ilham alan Art Goes Argos, baharın gelişiyle birlikte yepyeni bir projeye daha ev sahipliği yapıyor. Doğanın uyanışı temasıyla hayata geçirdiği  Seasonal Awakening programının ilkini 23-25 Mart tarihlerinde gerçekleştirmeye hazırlanan Argos in Cappadocia, sanatın farklı disiplinlerinden beslenen yaratıcı isimleri ağırlayarak baharın gelişini ilham dolu performanslarla kutlayacak. Seasonal Awakening projesinin ilk konukları olan yılın ses getiren kitapları arasında gösterilen Yalnızlık Bakanlığı’nın yazarı Menekşe Gülben, çağdaş sanatçı Ekin Kano, interdisipliner sanatçı Lara Öğel’in yanı sıra söz yazarı ve ses sanatçısı Koza, üç gün boyunca Argos’tan, doğanın uyanışından ve baharın pozitif enerjisinden aldıkları ilhamla üretecekleri bir yolculuğa çıkacaklar. Kapadokya’da dört mevsim doğanın uyanışına tanıklık etmeye hazırlanan Art Goes Argos “Seasonal Awakening” serisi, yıl boyunca önemli sanat işbirlikleriyle devam edecek.  Yaratıcılığı özgür bırakacak ilham verici bu hikâyenin bir parçası olmak isteyen herkes Argos in Cappadocia’da yerlerini şimdiden ayırtabilir. 
Art Goes Argos, mevsimsel dönüşümden ilham alarak hayata geçirdiği yepyeni projesi “Seasonal Awakening” ile 23-25 Mart tarihlerinde multidisipliner sanatın önemli isimlerini ağırlayacak.

Her mevsim doğanın farklı uyanışlarına tanıklık eden, her mevsim misafirlerine farklı hikayeler ve deneyimler sunan Argos in Cappadocia, misafirlerini Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde sanatla bir araya getirmeye devam ediyor. Argos’un hikâyesinden ve Kapadokya’nın dört mevsime yansıyan şiirsel güzelliğinden ilham alan Art Goes Argos, baharın gelişiyle birlikte yepyeni bir projeye daha ev sahipliği yapıyor. Doğanın uyanışı temasıyla hayata geçirdiği  Seasonal Awakening programının ilkini 23-25 Mart tarihlerinde gerçekleştirmeye hazırlanan  Argos in Cappadocia, sanatın farklı disiplinlerinden beslenen yaratıcı isimleri ağırlayarak baharın gelişini ilham dolu performanslarla kutlayacak. Seasonal Awakening projesinin ilk konukları olan yılın ses getiren kitapları arasında gösterilen Yalnızlık Bakanlığı’nın yazarı Menekşe Gülben, çağdaş sanatçı Ekin Kano, interdisipliner sanatçı Lara Öğel’in yanı sıra söz yazarı ve ses sanatçısı Koza, üç gün boyunca Argos’tan, doğanın uyanışından ve baharın pozitif enerjisinden aldıkları ilhamla üretecekleri bir yolculuğa çıkacaklar. Kapadokya’da dört mevsim doğanın uyanışına tanıklık etmeye hazırlanan Art Goes Argos “Seasonal Awakening” serisi, yıl boyunca önemli sanat işbirlikleriyle devam edecek. 

Yaratıcılığı özgür bırakacak ilham verici bu hikâyenin bir parçası olmak isteyen herkes Argos in Cappadocia’da yerlerini şimdiden ayırtabilir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.