,, ,

Derin Köklerin Meyvesi kitabının mutluluğunu dostları ile paylaştı...

Kitap 17.10.2022 - 11:57, Güncelleme: 17.10.2022 - 12:04 20630+ kez okundu.
 

Derin Köklerin Meyvesi kitabının mutluluğunu dostları ile paylaştı...

Derin Köklerin Meyvesi kitabının mutluluğunu dostları ile paylaştı...
Ünlü Şef jale Balcı ve zeytinyağı tadımcısı uzman Müge Nebioğlu ’nun Remzi Kitapevi'nden çıkan ‘Derin Köklerin Meyvesi’  kitabının yolculuğu Amerika’ya uzandı...   Türkçe baskısı için bir çok yerel butik zeytinyağı üreticisinin katkıda bulunduğu kitaplarının İngilizce baskısını bir süre önce Los Angeles'taki Türk Konsolosluğunda gerçekleştirdikleri lansmanla piyasaya süren ikili, yurda döner dönmez organize ettikleri kutlama yemeği ile başarılarını ve mutluluklarını dostlarıyla paylaştı.   Jale Balcı'nın ev sahipliğinde Fişekhane Ferida Restaurant'ta gerçekleşen kahvaltıda bir araya gelen cemiyet hayatının saygın isimleri, binlerce yıldır bu topraklarda medeniyet ve barışın sembolü olmuş zeytinle ilgili yepyeni bilgiler aldılar. Müge Nebioğlu 'nun zeytinyağı hasadında olması nedeniyle katılamadığı kahvaltının finalinde Jale Balcı ve misafirleri hep birlikte objektiflere poz vererek bu özel günü ölümsüzleştirdiler.
Derin Köklerin Meyvesi kitabının mutluluğunu dostları ile paylaştı...
Ünlü Şef jale Balcı ve zeytinyağı tadımcısı uzman Müge Nebioğlu ’nun Remzi Kitapevi'nden çıkan ‘Derin Köklerin Meyvesi’  kitabının yolculuğu Amerika’ya uzandı...
 
Türkçe baskısı için bir çok yerel butik zeytinyağı üreticisinin katkıda bulunduğu kitaplarının İngilizce baskısını bir süre önce Los Angeles'taki Türk Konsolosluğunda gerçekleştirdikleri lansmanla piyasaya süren ikili, yurda döner dönmez organize ettikleri kutlama yemeği ile başarılarını ve mutluluklarını dostlarıyla paylaştı.
 
Jale Balcı'nın ev sahipliğinde Fişekhane Ferida Restaurant'ta gerçekleşen kahvaltıda bir araya gelen cemiyet hayatının saygın isimleri, binlerce yıldır bu topraklarda medeniyet ve barışın sembolü olmuş zeytinle ilgili yepyeni bilgiler aldılar.
Müge Nebioğlu 'nun zeytinyağı hasadında olması nedeniyle katılamadığı kahvaltının finalinde Jale Balcı ve misafirleri hep birlikte objektiflere poz vererek bu özel günü ölümsüzleştirdiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.