,, ,

Depremde Hatay'da hayatını kaybeden bir kişi Kırıkkale'de defnedildi

Gündem 07.02.2023 - 14:37, Güncelleme: 07.02.2023 - 14:42 4776+ kez okundu.
 

Depremde Hatay'da hayatını kaybeden bir kişi Kırıkkale'de defnedildi

Depremde Hatay'da hayatını kaybeden bir kişi Kırıkkale'de defnedildi
Merkez üssü Kahramanmaraş 'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde, Hatay 'da yıkılan binanın enkazında yaşamını yitiren 75 yaşındaki Mehmet Ova, memleketi Kırıkkale 'de son yolculuğuna uğurlandı. Hatay'ın Belen ilçesi Sarımazı Mahallesi 'nde bulunan ve depremde yıkılan Dede Korkut Sitesi'nin enkazından çıkarılan Ova'nın cenazesi, yakınları tarafından Kırıkkale'ye getirildi. Mehmet Ova için Nokta Camisi'nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, yakınlarıyla vatandaşlar katıldı. Ova'nın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Yahşihan Mezarlığı'nda defnedildi. Mehmet Ova'nın, bir süre önce Hatay'da öğretmen olan kızı Meral Ova'nın yanına gittiği, kızının enkazdan yaralı çıkarıldığı öğrenildi.    
Depremde Hatay'da hayatını kaybeden bir kişi Kırıkkale'de defnedildi

Merkez üssü Kahramanmaraş 'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde, Hatay 'da yıkılan binanın enkazında yaşamını yitiren 75 yaşındaki Mehmet Ova, memleketi Kırıkkale 'de son yolculuğuna uğurlandı.

Hatay'ın Belen ilçesi Sarımazı Mahallesi 'nde bulunan ve depremde yıkılan Dede Korkut Sitesi'nin enkazından çıkarılan Ova'nın cenazesi, yakınları tarafından Kırıkkale'ye getirildi.

Mehmet Ova için Nokta Camisi'nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, yakınlarıyla vatandaşlar katıldı.

Ova'nın naaşı, kılınan cenaze namazının ardından Yahşihan Mezarlığı'nda defnedildi.

Mehmet Ova'nın, bir süre önce Hatay'da öğretmen olan kızı Meral Ova'nın yanına gittiği, kızının enkazdan yaralı çıkarıldığı öğrenildi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.