,, ,

“Deniz Aksoy’la Bire Bir” İkinci Sezonuyla 26 Mart’ta Yayında

Tv-Dünyası 22.03.2022 - 10:49, Güncelleme: 22.03.2022 - 10:49 14653+ kez okundu.
 

“Deniz Aksoy’la Bire Bir” İkinci Sezonuyla 26 Mart’ta Yayında

Basketbol sunucusu Deniz Aksoy’un moderatörlüğünde Bire Bir’in ikinci sezonu yine GAİN’de başlıyor! İlk bölümde Tofaş kaptanı Berk Uğurlu’yu ağırlayan Aksoy’un sezon boyunca toplam 10 konuğu olacak. Basketbol dünyasının ünlü isimleri, Aksoy’un sıra dışı sorularına cevap vermek için sahaya çıkacak. Sporseverler yeni bölümleri her hafta cumartesi günü izleyebilecek.
GAİN’in sevilen programı “Deniz Aksoy’la Bire Bir”, 2’nci sezonuyla 26 Mart’ta yeniden yayına giriyor. Deniz Aksoy her hafta basketbol dünyasından başka bir ünlü konuğuna hiç alışık olmadığı sorular soruyor. Basketbol bilgisine güvenen bire bir geliyor!      Basketbol sunucusu Deniz Aksoy, programın yeni sezonuna Tofaş kaptanı Berk Uğurlu’yu konuk ederek başlıyor. Konuklarına kendi tercih ettikleri farklı kategorilerde çeşitli sorular yöneltiyor. Program sonundaki “Emoji Deniz’i” kısmında ise, emojilerle hazırlanan sorularla konuğun bir basketbolcu ismini ya da konuğa özel bir ismi bilmesi bekleniyor. Yaklaşık yarım saatlik program sadece basketbol izleyicisini değil, tüm sporseverleri buluşturuyor.    “Deniz Aksoy’la Bire Bir”, 2’nci sezonuyla 26 Mart’ta GAİN’de!   GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN Orijinal içeriklerinin ilk bölümleri ve içeriklerin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor.   GAİN Akıllı TV uygulaması, Apple TV ve tüm Android TV destekleyen televizyonlardan, ayrıca Samsung ve LG App Gallery’den GAİN aratılarak indirilebilir.    GAİN Hakkında Yeni nesil dijital içerik ve medya platformu GAİN, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebileceğiniz özgün haber, dizi, film, program, belgesel gibi içerikleri abonelik tabanlı sunan bir yayın hizmetidir. GAİN, “kaliteli zaman, değerli içerik” mottosuyla özel içeriklere, farklı seslere, başka renklere, bağımsız hikâye formatlarına da yer vererek “Şimdi ne izlesem?” sorusuna kaliteli alternatifler sunar.   GAİN’e iOS ve Android için geliştirilen uygulamalar ile tüm mobil aygıtlardan, ayrıca Smart TV’ler ve web’den erişim sağlanabilir. Ücretli ve ücretsiz çok geniş bir içerik kataloğu sunan platformda, özel içerikleri izlemek için abonelik gerekmektedir. 
Basketbol sunucusu Deniz Aksoy’un moderatörlüğünde Bire Bir’in ikinci sezonu yine GAİN’de başlıyor! İlk bölümde Tofaş kaptanı Berk Uğurlu’yu ağırlayan Aksoy’un sezon boyunca toplam 10 konuğu olacak. Basketbol dünyasının ünlü isimleri, Aksoy’un sıra dışı sorularına cevap vermek için sahaya çıkacak. Sporseverler yeni bölümleri her hafta cumartesi günü izleyebilecek.

GAİN’in sevilen programı “Deniz Aksoy’la Bire Bir”, 2’nci sezonuyla 26 Mart’ta yeniden yayına giriyor. Deniz Aksoy her hafta basketbol dünyasından başka bir ünlü konuğuna hiç alışık olmadığı sorular soruyor. Basketbol bilgisine güvenen bire bir geliyor!   

 

Basketbol sunucusu Deniz Aksoy, programın yeni sezonuna Tofaş kaptanı Berk Uğurlu’yu konuk ederek başlıyor. Konuklarına kendi tercih ettikleri farklı kategorilerde çeşitli sorular yöneltiyor. Program sonundaki “Emoji Deniz’i” kısmında ise, emojilerle hazırlanan sorularla konuğun bir basketbolcu ismini ya da konuğa özel bir ismi bilmesi bekleniyor. Yaklaşık yarım saatlik program sadece basketbol izleyicisini değil, tüm sporseverleri buluşturuyor. 

 

“Deniz Aksoy’la Bire Bir”, 2’nci sezonuyla 26 Mart’ta GAİN’de!

 

GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,8 TL) ödeyerek tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN Orijinal içeriklerinin ilk bölümleri ve içeriklerin bir kısmı her zamanki gibi ücretsiz izlenebiliyor.

 

GAİN Akıllı TV uygulaması, Apple TV ve tüm Android TV destekleyen televizyonlardan, ayrıca Samsung ve LG App Gallery’den GAİN aratılarak indirilebilir. 

 

GAİN Hakkında

Yeni nesil dijital içerik ve medya platformu GAİN, istediğiniz zaman, istediğiniz yerden izleyebileceğiniz özgün haber, dizi, film, program, belgesel gibi içerikleri abonelik tabanlı sunan bir yayın hizmetidir. GAİN, “kaliteli zaman, değerli içerik” mottosuyla özel içeriklere, farklı seslere, başka renklere, bağımsız hikâye formatlarına da yer vererek “Şimdi ne izlesem?” sorusuna kaliteli alternatifler sunar.

 

GAİN’e iOS ve Android için geliştirilen uygulamalar ile tüm mobil aygıtlardan, ayrıca Smart TV’ler ve web’den erişim sağlanabilir. Ücretli ve ücretsiz çok geniş bir içerik kataloğu sunan platformda, özel içerikleri izlemek için abonelik gerekmektedir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.