,, ,

Demir Kadın Neslican Filminin Galası Gerçekleşti

Magazin 26.01.2023 - 12:42, Güncelleme: 26.01.2023 - 12:52 26179+ kez okundu.
 

Demir Kadın Neslican Filminin Galası Gerçekleşti

Demir Kadın Neslican Filminin Galası Gerçekleşti
Yapımcılığını Ali Burak Ceylan , Serkan Günay ve Kerim Altıntaş ,ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Özgür Bakar ,ın oturduğu, başrollerinde Naz Çağla Irmak , İlker Aksum , Yurdaer Okur , Mesut Akusta  , Cansu Fırıncı ve Meral Çetinkaya ,nın rol aldığı demir kadın neslican filminin galası yapıldı. Galaya Hatice Tunç , İfluncer Pelin Baykal , yapımcı Bilal Kalyoncu ,  estetisyen ve yakında magazin gündemini alt üst etmeye hazırlanan Nergiz Ölçer , Zubeuty premium güzellik markasının sahibi - iş insanı Zuhal Adıgüzel   ve oğlu - geleceğin jönü Serhat Arda Güneş onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı. Demir kadın Neslican filminin konusu ise: Demir Kadın Neslican , kanser tedavisi gördüğü sırada yaşama tutunma mücadelesiyle insanlara umut olan Neslican Tay'ın hayat hikayesini konu ediyor. Kendisine kanser teşhisi konmasıyla başlayan zorlu tedavi sürecinin aktarıldığı filmde, Neslican'ın bu süreçte yaşadıkları, yaşama tutunma mücadelesi gözler önüne seriliyor. Haber: Görkem EMGEN
Demir Kadın Neslican Filminin Galası Gerçekleşti

Yapımcılığını Ali Burak Ceylan , Serkan Günay ve Kerim Altıntaş ,ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Özgür Bakar ,ın oturduğu, başrollerinde Naz Çağla Irmak , İlker Aksum , Yurdaer Okur , Mesut Akusta  , Cansu Fırıncı ve Meral Çetinkaya ,nın rol aldığı demir kadın neslican filminin galası yapıldı.

Galaya Hatice Tunç , İfluncer Pelin Baykal , yapımcı Bilal Kalyoncu ,  estetisyen ve yakında magazin gündemini alt üst etmeye hazırlanan Nergiz Ölçer , Zubeuty premium güzellik markasının sahibi - iş insanı Zuhal Adıgüzel   ve oğlu - geleceğin jönü Serhat Arda Güneş onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı.

Demir kadın Neslican filminin konusu ise: Demir Kadın Neslican , kanser tedavisi gördüğü sırada yaşama tutunma mücadelesiyle insanlara umut olan Neslican Tay'ın hayat hikayesini konu ediyor. Kendisine kanser teşhisi konmasıyla başlayan zorlu tedavi sürecinin aktarıldığı filmde, Neslican'ın bu süreçte yaşadıkları, yaşama tutunma mücadelesi gözler önüne seriliyor.

Haber: Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.