,, ,

Demet Akalın'ın kıyafeti gündem oldu!

Magazin 31.01.2023 - 16:53, Güncelleme: 31.01.2023 - 16:53 25808+ kez okundu.
 

Demet Akalın'ın kıyafeti gündem oldu!

Demet Akalın'ın kıyafeti gündem oldu!
Ünlü sanatçı Demet Akalın , "Dün gece asillik dersi verdiğimiz doğrudur" diyerek siyah elbisesiyle pozları gündem oldu. Ünlü Şarkıcı Demet Akalın siyah elbisesine gelen yorumlara verdiği yanıtlarla gündeme bomba gibi düştü. Bir takipçisinin "Abla elbise demişsin ama bu baya ferace" yorumuna "Benim sahneme aileler eşleriyle geliyor k..ku izlemeye değil sorry." cevabını verdi. "BAZI ŞEYLERİN DOZU KAÇTI!" Demet Akalın , son olarak 2. Sayfa'ya bağlanarak dekolteli olmayan elbisesine yapılan yorumlara karşılık olarak cevap verdi. "Yaşım 50 artık transparan giyinmem" diyen Akalın sözlerini şöyle sürdürdü: "Bazı şeylerin dozu kaçtı. Hangimiz daha çok açalım yarışı başladı. Geçen sene korkunçtu. Amerika’da bile bu kadar özgürlük yok. Bizim ülkemizden daha özgür bir ülke yok."
Demet Akalın'ın kıyafeti gündem oldu!

Ünlü sanatçı Demet Akalın , "Dün gece asillik dersi verdiğimiz doğrudur" diyerek siyah elbisesiyle pozları gündem oldu.

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın siyah elbisesine gelen yorumlara verdiği yanıtlarla gündeme bomba gibi düştü. Bir takipçisinin "Abla elbise demişsin ama bu baya ferace" yorumuna "Benim sahneme aileler eşleriyle geliyor k..ku izlemeye değil sorry." cevabını verdi.

"BAZI ŞEYLERİN DOZU KAÇTI!"

Demet Akalın , son olarak 2. Sayfa'ya bağlanarak dekolteli olmayan elbisesine yapılan yorumlara karşılık olarak cevap verdi. "Yaşım 50 artık transparan giyinmem" diyen Akalın sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bazı şeylerin dozu kaçtı. Hangimiz daha çok açalım yarışı başladı. Geçen sene korkunçtu. Amerika’da bile bu kadar özgürlük yok. Bizim ülkemizden daha özgür bir ülke yok."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.