,, ,

DeFacto’dan Kış Mevsimine Rengarenk Bir Dokunuş Yapan Yeni Tasarımlar

Moda 27.10.2022 - 11:27, Güncelleme: 27.10.2022 - 11:27 31024+ kez okundu.
 

DeFacto’dan Kış Mevsimine Rengarenk Bir Dokunuş Yapan Yeni Tasarımlar

DeFacto’dan Kış Mevsimine Rengarenk Bir Dokunuş Yapan Yeni Tasarımlar
Global moda markası DeFacto , sonbahar & kış döneminin vazgeçilmez parçası olan kazak ve hırkalara modern dokunuşlar katarak dinamik bir stile hayat veriyor. DeFacto, yumuşacık kazak ve hırkaları ile sonbahar ve kış mevsimlerini rengarenk bir şekilde karşılıyor. Şıklığı ve konforu ön planda tutan yeni tasarımların içerisinde en dikkat çeken parça, etek ve denim pantolonlarla kombinlendiğinde son derece eğlenceli ve zarif bir görünüm kazandıran kırmızı kalp desenli crop-top kazak oluyor. Örgü desenli crop top kazaklar boyfriend denimle kombinlenirken, krem tonlarındaki hırkalar koyu renk skinny pantolonlar ile havalı bir ikili oluyor. Balıkçı yaka oversize kazaklar ise soğuk havalarda sıcacık hissettiriyor.  Bisiklet yaka süveterler ise gömlek veya ince bodyler ile birlikte giyildiğinde modern bir görünüme göz kırpıyor. Müşterilerinin konforunu her zaman ön planda tutan DeFacto, “bugün ne giysem?” ya da “hangi kıyafeti hangi parça ile kombinlesem?” derdine son veren kazak-hırka takımları ile tüm moda severlerin gönlünü fethediyor.  Koleksiyonda yer alan pembe, açık mavi, yeşil tonlarındaki rengarenk tasarımlar mevsimin sıcak günlerine vurgu yaparken, pastel tonlarında hırka, kazak ve süveterler ise kışı haber veren sonbaharın havasını yansıtıyor.
DeFacto’dan Kış Mevsimine Rengarenk Bir Dokunuş Yapan Yeni Tasarımlar

Global moda markası DeFacto , sonbahar & kış döneminin vazgeçilmez parçası olan kazak ve hırkalara modern dokunuşlar katarak dinamik bir stile hayat veriyor.

DeFacto, yumuşacık kazak ve hırkaları ile sonbahar ve kış mevsimlerini rengarenk bir şekilde karşılıyor. Şıklığı ve konforu ön planda tutan yeni tasarımların içerisinde en dikkat çeken parça, etek ve denim pantolonlarla kombinlendiğinde son derece eğlenceli ve zarif bir görünüm kazandıran kırmızı kalp desenli crop-top kazak oluyor. Örgü desenli crop top kazaklar boyfriend denimle kombinlenirken, krem tonlarındaki hırkalar koyu renk skinny pantolonlar ile havalı bir ikili oluyor. Balıkçı yaka oversize kazaklar ise soğuk havalarda sıcacık hissettiriyor. 

Bisiklet yaka süveterler ise gömlek veya ince bodyler ile birlikte giyildiğinde modern bir görünüme göz kırpıyor. Müşterilerinin konforunu her zaman ön planda tutan DeFacto, “bugün ne giysem?” ya da “hangi kıyafeti hangi parça ile kombinlesem?” derdine son veren kazak-hırka takımları ile tüm moda severlerin gönlünü fethediyor. 

Koleksiyonda yer alan pembe, açık mavi, yeşil tonlarındaki rengarenk tasarımlar mevsimin sıcak günlerine vurgu yaparken, pastel tonlarında hırka, kazak ve süveterler ise kışı haber veren sonbaharın havasını yansıtıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.