,, ,

Dagi Plaj Koleksiyonu ile bu yaz içinden geldiği gibi yaşa!

Moda 21.07.2022 - 09:49, Güncelleme: 21.07.2022 - 09:49 31472+ kez okundu.
 

Dagi Plaj Koleksiyonu ile bu yaz içinden geldiği gibi yaşa!

Tüm yıl sıcak kumların hayaliyle yaşayan plaj tutkunları için hazırladığı 2022 Plaj Koleksiyonu’nda Dagi, 80’li yılların plaj modasını geri getiriyor. Koleksiyonda puantiye desenler, yüksek bel bikini altları dikkat çekerken; parlak ve simli kumaşlardan üretilen Limited Edition mayo koleksiyonu ise gün içerisinde şıklık sunuyor.
  Kaliteli ve konforlu giyimin öncü markası Dagi, volanlı bikinilerden üçgen bikinilere, spagetti altlardan drapeli üstlere kadar geniş ürün çeşitliliğine sahip koleksiyonuyla her tarza hitap ediyor. İlhamını doğadan ve geometrik desenlerden alan koleksiyonda aynı zamanda bu sezon moda olan 80’li yılların plaj modasını da görmek mümkün. Puantiye desenleri, yüksek belli bikini altları ve straplez üstler geçmişi tarzına yansıtmak isteyenleri bekliyor. Tarzında desenleri kullanmayı sevenler için de Dagi’de geniş ürün seçenekleri bulunuyor. Çiçek desenleri ve etnik desenler bu yaz hem mayo hem bikinilerde kendini gösteriyor. Limited Edition koleksiyonu ile kesintisiz şıklık Plaj giyimde yenilik sevenler için ise Limited Edition koleksiyonu şık seçimler sunuyor. Koleksiyonda parlak ve simli kumaşlardan üretilen ve çeşitli nervür detaylara sahip mayolar yer alıyor. Aynı zamanda özel kumaş ve omuz detaylarına sahip mayolar, şort ve ceketlerle kombinlenerek gün içerisinde de kesintisiz şıklık sunuyor. Dagi Recycle serisi ile sürdürülebilir seçimler Dagi, 2022 plaj koleksiyonunda aynı zamanda sürdürülebilir ürünler de sunuluyor. Geri dönüştürülmüş iplikler kullanılarak üretilen Dagi Recycle ile tüketiciler, hem aradıkları stile uygun ürünleri buluyor, hem de doğaya karşı sorumluluklarını yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Sürdürülebilir ürün seçeneklerinde neon renkler ile düz ve dokulu kumaşlar yer alıyor.
Tüm yıl sıcak kumların hayaliyle yaşayan plaj tutkunları için hazırladığı 2022 Plaj Koleksiyonu’nda Dagi, 80’li yılların plaj modasını geri getiriyor. Koleksiyonda puantiye desenler, yüksek bel bikini altları dikkat çekerken; parlak ve simli kumaşlardan üretilen Limited Edition mayo koleksiyonu ise gün içerisinde şıklık sunuyor.

 

Kaliteli ve konforlu giyimin öncü markası Dagi, volanlı bikinilerden üçgen bikinilere, spagetti altlardan drapeli üstlere kadar geniş ürün çeşitliliğine sahip koleksiyonuyla her tarza hitap ediyor. İlhamını doğadan ve geometrik desenlerden alan koleksiyonda aynı zamanda bu sezon moda olan 80’li yılların plaj modasını da görmek mümkün. Puantiye desenleri, yüksek belli bikini altları ve straplez üstler geçmişi tarzına yansıtmak isteyenleri bekliyor.

Tarzında desenleri kullanmayı sevenler için de Dagi’de geniş ürün seçenekleri bulunuyor. Çiçek desenleri ve etnik desenler bu yaz hem mayo hem bikinilerde kendini gösteriyor.

Limited Edition koleksiyonu ile kesintisiz şıklık

Plaj giyimde yenilik sevenler için ise Limited Edition koleksiyonu şık seçimler sunuyor. Koleksiyonda parlak ve simli kumaşlardan üretilen ve çeşitli nervür detaylara sahip mayolar yer alıyor. Aynı zamanda özel kumaş ve omuz detaylarına sahip mayolar, şort ve ceketlerle kombinlenerek gün içerisinde de kesintisiz şıklık sunuyor.

Dagi Recycle serisi ile sürdürülebilir seçimler

Dagi, 2022 plaj koleksiyonunda aynı zamanda sürdürülebilir ürünler de sunuluyor. Geri dönüştürülmüş iplikler kullanılarak üretilen Dagi Recycle ile tüketiciler, hem aradıkları stile uygun ürünleri buluyor, hem de doğaya karşı sorumluluklarını yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Sürdürülebilir ürün seçeneklerinde neon renkler ile düz ve dokulu kumaşlar yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.