,, ,

CHP’li Cemşit, Ortak Politikalar Mutabakat Metni Tanıtım Toplantısını değerlendirdi

Siyaset 31.01.2023 - 17:55, Güncelleme: 31.01.2023 - 17:55 6717+ kez okundu.
 

CHP’li Cemşit, Ortak Politikalar Mutabakat Metni Tanıtım Toplantısını değerlendirdi

CHP’li Cemşit, Ortak Politikalar Mutabakat Metni Tanıtım Toplantısını değerlendirdi
Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı Semih Cemşit , Türkiye’de uzun zamandır yaşanan yokluk, yoksulluk, hayat pahalılığı, yolsuzluk, hukuksuzluk nedeniyle umutsuzluğa düşen vatandaşın Millet İttifakı ile nefes almaya başladığını dile getirdi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Semih Cemşit , 6’lı masanın ‘Yarının Türkiyesi’ sloganıyla tanıttığı ortak hükümet programı tanıtım toplantısına katıldı. Yokluk, yoksulluk, hayat pahalılığı, yolsuzluk, hukuksuzluk nedeniyle umutsuzluk yaşayan vatandaşın Millet İttifakı ile nefes almaya başladığını dile getiren Başkan Cemşit, şunları söyledi: “‘Yarının Türkiyesi’ni kuracak olan Millet İttifakı Ortak Politikalar Mutabakat Metnini açıkladı. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu , DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan , Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal , Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu , İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu ’nun katılımı ile gerçekleşen toplandı büyük bir coşkuyla yapıldı. Bizler de katıldığımız toplantıda büyük bir coşkuya tanıklık ettik. Toplantıda açıklanan metinde yer alan 9 ana başlıktaki 2 binin üzerindeki madde ile ülkemizin uzun zamandır yaşadığı krizden çıkması hedefleniyor. Ülkemizi her konuda bir çıkmaza sürükleyen iktidara gidecek, sağlıktan eğitime, yargıdan dış politikaya, işsizlikten ekonomik krize tüm sorunları çözecek milletin iktidarı gelecek. ‘Yarının Türkiyesi’ni hep birlikte inşa edeceğiz. Her şey çok güzel olacak” dedi.
CHP’li Cemşit, Ortak Politikalar Mutabakat Metni Tanıtım Toplantısını değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl Başkanı Semih Cemşit , Türkiye’de uzun zamandır yaşanan yokluk, yoksulluk, hayat pahalılığı, yolsuzluk, hukuksuzluk nedeniyle umutsuzluğa düşen vatandaşın Millet İttifakı ile nefes almaya başladığını dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Semih Cemşit , 6’lı masanın ‘Yarının Türkiyesi’ sloganıyla tanıttığı ortak hükümet programı tanıtım toplantısına katıldı. Yokluk, yoksulluk, hayat pahalılığı, yolsuzluk, hukuksuzluk nedeniyle umutsuzluk yaşayan vatandaşın Millet İttifakı ile nefes almaya başladığını dile getiren Başkan Cemşit, şunları söyledi: “‘Yarının Türkiyesi’ni kuracak olan Millet İttifakı Ortak Politikalar Mutabakat Metnini açıkladı. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu , DEVA Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan , Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal , Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu , İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu ’nun katılımı ile gerçekleşen toplandı büyük bir coşkuyla yapıldı. Bizler de katıldığımız toplantıda büyük bir coşkuya tanıklık ettik. Toplantıda açıklanan metinde yer alan 9 ana başlıktaki 2 binin üzerindeki madde ile ülkemizin uzun zamandır yaşadığı krizden çıkması hedefleniyor. Ülkemizi her konuda bir çıkmaza sürükleyen iktidara gidecek, sağlıktan eğitime, yargıdan dış politikaya, işsizlikten ekonomik krize tüm sorunları çözecek milletin iktidarı gelecek. ‘Yarının Türkiyesi’ni hep birlikte inşa edeceğiz. Her şey çok güzel olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.