,, ,

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir’de Esnaf ve Sanayi Odalarını Ziyaret Etti…

Siyaset 27.01.2023 - 11:18, Güncelleme: 27.01.2023 - 11:18 5593+ kez okundu.
 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir’de Esnaf ve Sanayi Odalarını Ziyaret Etti…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir’de Esnaf ve Sanayi Odalarını Ziyaret Etti…
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın , iktidara geldiklerinde esnafın derdini anlatacağı ve esnafın sorunlarına çözüm üretecek Esnaf Bakanlığı’nın kurulacağını belirterek, “Esnaf bugün derdini nereye anlatacak. Bir bakanlık var mı? Milyonlarca esnaf var, Allah nasip ederse göreceksiniz Esnaf Bakanlığı kuracağız. Esnafın derdini anlatacağı bir yer olsun istiyoruz” diye konuştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın , geçtiğimiz aylarda seçimle yönetimleri belirlenen Balıkesir ’deki esnaf ve sanayi odalarına ziyarette bulundu. Bu kapsamda CHP’li Akın, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Borsası ve Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği’ni ( HAYKOOP ) ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın , ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarında altı siyasi parti liderinin bir araya geldiğini anımsatarak “Millet İttifakı diyoruz. Altı ayrı parti lideri Türkiye’nin geleceği için bir arada. Her birimiz Türkiye'nin sorunlarını çözmek istiyoruz. Türkiye'yi içinde bulunduğu bu tablodan çıkarmak istiyoruz. Daha yaşanabilir Türkiye olsun diye mücadele ediyoruz” diye konuştu. ‘ESNAF BAKANLIĞI KURACAĞIZ’ İktidara geldiklerinde Esnaf Bakanlığını kuracaklarını vurgulayan CHP ’li Akın, şunları dile getirdi: “Esnaf perişan halde. Siftahsız dükkân kapatıyor. Bir süre sonra da kepenklerini kapatıp iş aramaya başlıyor. Esnaf borcunu ödeyemez durumda. Bırakın borcunu elektriğini ve kirasını bile ödeyemiyor. Esnafımızın; esnaf kredi kooperatiflerinden ya da bankalardan aldıkları kredilerini ödeyemediğini bilmeyen, duymayan kalmadı. Buna karşın iktidarın ise bu konu umurunda bile değil. Biz iktidarımızda bu borçların faizlerini sileceğiz. Esnaf rahat nefes alsın. ‘Bu devlet bana sahip çıkıyor’ desin. Esnaf bugün derdini nereye anlatacak. Bir bakanlık var mı? Milyonlarca esnaf var, Allah nasip ederse göreceksiniz Esnaf Bakanlığı kuracağız. Esnafın derdini anlatacağı bir yer olsun istiyoruz.” ‘BORÇLARIN FAİZİ SİLİNECEK’ AK Parti iktidarının çiftçiyi de sahipsiz bıraktığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın , “Eğer çiftçiyi toprağa küstürürseniz, çiftçi ekmez. Çiftçi ektiği ürünün karşılığını alamazsa zarar eder. Eğer siz çiftçiye pahalı mazot verirseniz, çiftçi ne yapacak? İlacı pahalı, gübresi pahalı, tohumu pahalı olursa ne yapacak? İktidarımızda çiftçilerin tarım kredi kooperatiflerinden ve bankalardan aldıkları kredilerin faizlerini ilk bir hafta içinde sileceğiz” diye konuştu. 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Balıkesir’de Esnaf ve Sanayi Odalarını Ziyaret Etti…

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın , iktidara geldiklerinde esnafın derdini anlatacağı ve esnafın sorunlarına çözüm üretecek Esnaf Bakanlığı’nın kurulacağını belirterek, “Esnaf bugün derdini nereye anlatacak. Bir bakanlık var mı? Milyonlarca esnaf var, Allah nasip ederse göreceksiniz Esnaf Bakanlığı kuracağız. Esnafın derdini anlatacağı bir yer olsun istiyoruz” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın , geçtiğimiz aylarda seçimle yönetimleri belirlenen Balıkesir ’deki esnaf ve sanayi odalarına ziyarette bulundu. Bu kapsamda CHP’li Akın, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Borsası ve Balıkesir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği’ni ( HAYKOOP ) ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın , ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarında altı siyasi parti liderinin bir araya geldiğini anımsatarak “Millet İttifakı diyoruz. Altı ayrı parti lideri Türkiye’nin geleceği için bir arada. Her birimiz Türkiye'nin sorunlarını çözmek istiyoruz. Türkiye'yi içinde bulunduğu bu tablodan çıkarmak istiyoruz. Daha yaşanabilir Türkiye olsun diye mücadele ediyoruz” diye konuştu.

‘ESNAF BAKANLIĞI KURACAĞIZ’

İktidara geldiklerinde Esnaf Bakanlığını kuracaklarını vurgulayan CHP ’li Akın, şunları dile getirdi:

“Esnaf perişan halde. Siftahsız dükkân kapatıyor. Bir süre sonra da kepenklerini kapatıp iş aramaya başlıyor. Esnaf borcunu ödeyemez durumda. Bırakın borcunu elektriğini ve kirasını bile ödeyemiyor. Esnafımızın; esnaf kredi kooperatiflerinden ya da bankalardan aldıkları kredilerini ödeyemediğini bilmeyen, duymayan kalmadı. Buna karşın iktidarın ise bu konu umurunda bile değil. Biz iktidarımızda bu borçların faizlerini sileceğiz. Esnaf rahat nefes alsın. ‘Bu devlet bana sahip çıkıyor’ desin. Esnaf bugün derdini nereye anlatacak. Bir bakanlık var mı? Milyonlarca esnaf var, Allah nasip ederse göreceksiniz Esnaf Bakanlığı kuracağız. Esnafın derdini anlatacağı bir yer olsun istiyoruz.”

‘BORÇLARIN FAİZİ SİLİNECEK’

AK Parti iktidarının çiftçiyi de sahipsiz bıraktığını belirten CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın , “Eğer çiftçiyi toprağa küstürürseniz, çiftçi ekmez. Çiftçi ektiği ürünün karşılığını alamazsa zarar eder. Eğer siz çiftçiye pahalı mazot verirseniz, çiftçi ne yapacak? İlacı pahalı, gübresi pahalı, tohumu pahalı olursa ne yapacak? İktidarımızda çiftçilerin tarım kredi kooperatiflerinden ve bankalardan aldıkları kredilerin faizlerini ilk bir hafta içinde sileceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.