,, ,

Çanakkale'de ruhsatsız tabanca operasyonu

Asayiş 19.01.2023 - 17:25, Güncelleme: 19.01.2023 - 17:27 5210+ kez okundu.
 

Çanakkale'de ruhsatsız tabanca operasyonu

Çanakkale'de ruhsatsız tabanca operasyonu
Çanakkale 'de düzenlenen operasyonda 12 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 3 zanlı gözaltına alındı. İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında Kepez beldesinde belirlenen bir ev ve iş yerine eş zamanlı baskın yaptı. Arama köpeğinin de kullanıldığı operasyonda, 12 ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında "Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet" suçundan yasal işlem başlatıldı.
Çanakkale'de ruhsatsız tabanca operasyonu

Çanakkale 'de düzenlenen operasyonda 12 ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 3 zanlı gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında Kepez beldesinde belirlenen bir ev ve iş yerine eş zamanlı baskın yaptı.

Arama köpeğinin de kullanıldığı operasyonda, 12 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 şüpheli hakkında "Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet" suçundan yasal işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.