,, ,

Call of Duty®: Mobile, 6. Sezonu “İt Dalaşı” ile Uçuşa Hazırlanıyor!

Oyun 23.06.2022 - 10:17, Güncelleme: 23.06.2022 - 10:17 49842+ kez okundu.
 

Call of Duty®: Mobile, 6. Sezonu “İt Dalaşı” ile Uçuşa Hazırlanıyor!

Call of Duty®: Mobile, 2022 yılının 6. Sezonu “İt Dalaşı” ile tüm oyuncuları uçuşa çağırıyor. 29 Haziran’da gelecek olan yeni sezonla birlikte oyuna savaş uçakları dahil oluyor.
Yeni sezonda oyuncular, 50 kademelik yeni savaş biletiyle birlikte “Sophia-Gölge ve Wraith-Düzen Bozan” operatör özel görünümleri, KSP 45 silahı, yeni silah şablonları, COD puanları, profil kartları, tılsımlar ve daha birçok özel içeriğe de erişme şansı yakalayacaklar. 29 Haziran’da Android ve iOS üzerinden indirilebilir olacak yeni sezonla birlikte oyuna gelecek yeni içerikler şu şekilde; Yeni Battle Royale Hava Savaşları- Battle Royale oyuncuları ilk defa “Çakal” savaş uçaklarıyla göklere çıkıp diğer pilotlarla birlikte savaş hünerlerini gösterebilecekler. Füzeler ve özel kalibreli silahlarla donatılmış bu uçaklar aksiyon dolu savaşlara sahne olacaklar. Yeni Kara ve Hava Savaşı- Yeni jetler, Battle Royale modunda oyuncuların savaşması için tek yol olmayacak. Haritanın etrafına yerleştirilmiş yeni uçaksavar silahları, gökyüzündeki düşman pilotlara karşı karadan destek sağlayacak ve takım arkadaşı pilotları savunmaya yardım edecekler. Yeni Harita: Favela: Rio De Janeiro'nun kenar mahallelerinde geçen Favela haritası, oyuncuları dar ve labirente benzer karışık bir alanda sıcak çatışmalara davet ediyor. Çok katmanlı bir harita olarak, keskin nişancılık için yüksek binalar, yakın muharebeler için ara sokaklar ve karşılıklı çatışmalar için geniş ve açık bir futbol sahası içeren harita, yeni sezonla birlikte oynanabilir olacak. Yeni Temalı Etkinlik: “ÇAKAL: Tam Gaz” – Bu etkinlikte oyuncular Alias'a Çakal savaş uçağı için yakıt sağlayarak ve maksimum hıza ulaşması için yükseltmeler yaparak yardım etmeye çalışacaklar. Oyuncular yükseltme jetonları almak için günlük görevleri tamamlayacak ve yakıt almak için Battle Royale ya da çok oyunculu maçları oynayacaklar. Oyunun yeni sezonuyla birlikte oyun içi geliştirmeler, çeşitli şanslı çekilişler, özel içerik paketleri, sezonluk görevler, oyun içi mağaza öğeleri ve çeşitli diğer güncellemeler de oyuncuları bekliyor. Call of Duty: Mobile’ın 6. Sezonu “İt Dalaşı” hakkında ayrıntılı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Call of Duty®: Mobile, 2022 yılının 6. Sezonu “İt Dalaşı” ile tüm oyuncuları uçuşa çağırıyor. 29 Haziran’da gelecek olan yeni sezonla birlikte oyuna savaş uçakları dahil oluyor.

Yeni sezonda oyuncular, 50 kademelik yeni savaş biletiyle birlikte “Sophia-Gölge ve Wraith-Düzen Bozan” operatör özel görünümleri, KSP 45 silahı, yeni silah şablonları, COD puanları, profil kartları, tılsımlar ve daha birçok özel içeriğe de erişme şansı yakalayacaklar.

29 Haziran’da Android ve iOS üzerinden indirilebilir olacak yeni sezonla birlikte oyuna gelecek yeni içerikler şu şekilde;

Yeni Battle Royale Hava Savaşları- Battle Royale oyuncuları ilk defa “Çakal” savaş uçaklarıyla göklere çıkıp diğer pilotlarla birlikte savaş hünerlerini gösterebilecekler. Füzeler ve özel kalibreli silahlarla donatılmış bu uçaklar aksiyon dolu savaşlara sahne olacaklar.

Yeni Kara ve Hava Savaşı- Yeni jetler, Battle Royale modunda oyuncuların savaşması için tek yol olmayacak. Haritanın etrafına yerleştirilmiş yeni uçaksavar silahları, gökyüzündeki düşman pilotlara karşı karadan destek sağlayacak ve takım arkadaşı pilotları savunmaya yardım edecekler.

Yeni Harita: Favela: Rio De Janeiro'nun kenar mahallelerinde geçen Favela haritası, oyuncuları dar ve labirente benzer karışık bir alanda sıcak çatışmalara davet ediyor. Çok katmanlı bir harita olarak, keskin nişancılık için yüksek binalar, yakın muharebeler için ara sokaklar ve karşılıklı çatışmalar için geniş ve açık bir futbol sahası içeren harita, yeni sezonla birlikte oynanabilir olacak.

Yeni Temalı Etkinlik: “ÇAKAL: Tam Gaz” – Bu etkinlikte oyuncular Alias'a Çakal savaş uçağı için yakıt sağlayarak ve maksimum hıza ulaşması için yükseltmeler yaparak yardım etmeye çalışacaklar. Oyuncular yükseltme jetonları almak için günlük görevleri tamamlayacak ve yakıt almak için Battle Royale ya da çok oyunculu maçları oynayacaklar.

Oyunun yeni sezonuyla birlikte oyun içi geliştirmeler, çeşitli şanslı çekilişler, özel içerik paketleri, sezonluk görevler, oyun içi mağaza öğeleri ve çeşitli diğer güncellemeler de oyuncuları bekliyor.

Call of Duty: Mobile’ın 6. Sezonu İt Dalaşı” hakkında ayrıntılı bilgi için resmî web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.