,, ,

Cahit Özkan'ın bugün AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında görevinden istifa etti

Siyaset 19.05.2022 - 19:54, Güncelleme: 19.05.2022 - 19:54 6093+ kez okundu.
 

Cahit Özkan'ın bugün AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında görevinden istifa etti

Cahit Özkan'ın bugün AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında görevinden istifa etti
AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın, bugün AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında görevinden istifa ettiği öğrenildi. Özkan'ın yerine Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç'un getirileceği belirtildi.  AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplandı. AK Parti Genel Merkezi’ndeki basına kapalı toplantı saat 14.40'ta başladı.  MYK toplantısında; AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.  Özkan’ın yerine Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç’un getirileceği belirtildi. Yılmaz Tunç’un göreve gelmesi için önümüzdeki salı günü AK Parti grubunda seçim yapılacağı aktarıldı.  ANKA Haber Ajansı'nın ulaştığı Yılmaz Tunç, kendisine telefonla bilgi verildiğini söyleyerek; "Hayırlısı olsun" yorumu yaptı. Tunç, Adalet Komisyonu Başkanlığı görevini de bırakacağını ekledi.   Öte yandan Yılmaz Tunç'un yerine İstanbul Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi Abdullah Güler'in, Adalet Komisyonu Başkanlığı'na getirileceği de öğrenildi.   Cahit Özkan, Türkiye'nin Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile ilişkileri hakkında "Baktı ki Türkiye'ye diz çöktüremiyor, o zaman teslim oldu" açıklamasını yapmıştı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cahit Özkan’ın görüşlerinin partinin fikirlerini yansıtmadığını açıklamıştı. Çelik’in açıklamaları, Özkan’ın görevden alınacağı tartışmalarını da beraberinde getirmişti.  Özkan ise Çelik ile birlikte olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden, “Sıkı dostların arasına kimse giremez” ifadeleriyle paylaşmıştı.  HABER:ŞEYMA PAŞAYİĞİT 
Cahit Özkan'ın bugün AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında görevinden istifa etti

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın, bugün AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında görevinden istifa ettiği öğrenildi. Özkan'ın yerine Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç'un getirileceği belirtildi. 

AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplandı. AK Parti Genel Merkezi’ndeki basına kapalı toplantı saat 14.40'ta başladı. 

MYK toplantısında; AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın görevinden istifa ettiği öğrenildi. 

Özkan’ın yerine Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yılmaz Tunç’un getirileceği belirtildi. Yılmaz Tunç’un göreve gelmesi için önümüzdeki salı günü AK Parti grubunda seçim yapılacağı aktarıldı. 

ANKA Haber Ajansı'nın ulaştığı Yılmaz Tunç, kendisine telefonla bilgi verildiğini söyleyerek; "Hayırlısı olsun" yorumu yaptı. Tunç, Adalet Komisyonu Başkanlığı görevini de bırakacağını ekledi.  

Öte yandan Yılmaz Tunç'un yerine İstanbul Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu üyesi Abdullah Güler'in, Adalet Komisyonu Başkanlığı'na getirileceği de öğrenildi.  

Cahit Özkan, Türkiye'nin Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ile ilişkileri hakkında "Baktı ki Türkiye'ye diz çöktüremiyor, o zaman teslim oldu" açıklamasını yapmıştı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cahit Özkan’ın görüşlerinin partinin fikirlerini yansıtmadığını açıklamıştı. Çelik’in açıklamaları, Özkan’ın görevden alınacağı tartışmalarını da beraberinde getirmişti. 

Özkan ise Çelik ile birlikte olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden, “Sıkı dostların arasına kimse giremez” ifadeleriyle paylaşmıştı. 

HABER:ŞEYMA PAŞAYİĞİT 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.