,, ,

Bülent Turan’dan Yeni Kitap: "Durup Düşününce"

Kitap 08.11.2022 - 16:35, Güncelleme: 08.11.2022 - 16:35 20492+ kez okundu.
 

Bülent Turan’dan Yeni Kitap: "Durup Düşününce"

Bülent Turan’dan Yeni Kitap: "Durup Düşününce"
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ’ın yeni kitabı " Durup Düşününce ", Muhit Kitap tarafından yayımlandı.   Daha önce foto-kitap tarzında “ Bir Mola”  isimli çalışması yayımlanan Bülent Turan ’ın “bir fikir yolculuğu; dünyayı, Türkiye’yi ve insanı okuma çabası” olarak nitelediği yeni çalışması Durup Düşününce okuyucuyla buluştu.   Kitap; Turan’ın şehir, tarih, siyaset, kültür ve sanat gibi birçok meseleye dair kaleme aldığı denemelerden oluşuyor.  Haber : Birol Güngördü
Bülent Turan’dan Yeni Kitap: "Durup Düşününce"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ’ın yeni kitabı " Durup Düşününce ", Muhit Kitap tarafından yayımlandı.

 

Daha önce foto-kitap tarzında “ Bir Mola”  isimli çalışması yayımlanan Bülent Turan ’ın “bir fikir yolculuğu; dünyayı, Türkiye’yi ve insanı okuma çabası” olarak nitelediği yeni çalışması Durup Düşününce okuyucuyla buluştu.

 

Kitap; Turan’ın şehir, tarih, siyaset, kültür ve sanat gibi birçok meseleye dair kaleme aldığı denemelerden oluşuyor. 

Haber : Birol Güngördü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.