,, ,

Bonds / Bağlar Sergisi Açıldı…

Kültür-Sanat 09.01.2023 - 16:36, Güncelleme: 09.01.2023 - 16:36 42696+ kez okundu.
 

Bonds / Bağlar Sergisi Açıldı…

Bonds / Bağlar Sergisi Açıldı…
İstanbullular yeni yıla muhteşem bir sulu boya sergisiyle merhaba dedi.   1. Uluslararası Sulu Boya sergisi "Bonds / Bağlar " sanatseverlerle buluştu.   Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi 'nin ev sahipliğinde gerçekleşen sergide dünyanın dört bir yanından katılımcılar yer aldı.   Usta ressam Ahmet Öğreten 'in canlı performansıyla başlayan sergide, aralıklarla açılan canlı yayınlarla uzaktaki meraklılar da düşünüldü.   Serginin küratörlüğünü ise uzun yıllardır pek çok sergiye imza atmış olan Şüheda Karakuş üstlendi.   Sergide Ekim Betül Uçar , Vera Andrukhova , Erkin Yılmaz , Nataliya İşiten gibi ressamlar ile sulu boya sanatı üzerine kendi tarzlarını oluşturmuş toplam 34  sanatçının eserleri bulunuyor.   Aralarında uluslararası platformlarda 42 ödül alan Hintli ressam Prafull Sawant'ın eserleri yoğun ilgi gördü.   Sergide Son Şarkı, Onun Adı Rose, Aşk Şarkısı gibi eserler heyecanla gözlenen eserler arasında.   Yağlı boyadan akriliğe değin her alanda yapılan İstanbul manzaralarından ziyade yeni dokunuşlar görmek isteyen ziyaretçiler Ekim Betül Uçar ’ın müzisyen resimlerine ve o. Mi Corazan’ın çiçek çalışmalarına yöneldi.   Yağlı boya tekniğinin gölgesinde kaldığı düşünülen sulu boya için büyük bir adım olarak algılanan sergi, dünya çapında İstanbul’u sulu boyanın merkezi haline getirmeyi hedefliyor.   Bonds/ Bağlar sergisi, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde 16 Ocak tarihine kadar ziyaret edebilir.
Bonds / Bağlar Sergisi Açıldı…

İstanbullular yeni yıla muhteşem bir sulu boya sergisiyle merhaba dedi.

 

1. Uluslararası Sulu Boya sergisi " Bonds / Bağlar " sanatseverlerle buluştu.

 

Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi 'nin ev sahipliğinde gerçekleşen sergide dünyanın dört bir yanından katılımcılar yer aldı.

 

Usta ressam Ahmet Öğreten 'in canlı performansıyla başlayan sergide, aralıklarla açılan canlı yayınlarla uzaktaki meraklılar da düşünüldü.

 

Serginin küratörlüğünü ise uzun yıllardır pek çok sergiye imza atmış olan Şüheda Karakuş üstlendi.

 

Sergide Ekim Betül Uçar , Vera Andrukhova , Erkin Yılmaz , Nataliya İşiten gibi ressamlar ile sulu boya sanatı üzerine kendi tarzlarını oluşturmuş toplam 34  sanatçının eserleri bulunuyor.

 

Aralarında uluslararası platformlarda 42 ödül alan Hintli ressam Prafull Sawant'ın eserleri yoğun ilgi gördü.

 

Sergide Son Şarkı, Onun Adı Rose, Aşk Şarkısı gibi eserler heyecanla gözlenen eserler arasında.

 

Yağlı boyadan akriliğe değin her alanda yapılan İstanbul manzaralarından ziyade yeni dokunuşlar görmek isteyen ziyaretçiler Ekim Betül Uçar ’ın müzisyen resimlerine ve o. Mi Corazan’ın çiçek çalışmalarına yöneldi.

 

Yağlı boya tekniğinin gölgesinde kaldığı düşünülen sulu boya için büyük bir adım olarak algılanan sergi, dünya çapında İstanbul’u sulu boyanın merkezi haline getirmeyi hedefliyor.

 

Bonds/ Bağlar sergisi, Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi'nde 16 Ocak tarihine kadar ziyaret edebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.