,, ,

Bolu Dağı'nda yoğun kar yağışı

Gündem 06.02.2023 - 10:46, Güncelleme: 06.02.2023 - 10:46 4881+ kez okundu.
 

Bolu Dağı'nda yoğun kar yağışı

Bolu Dağı'nda yoğun kar yağışı
 Bolu Dağı 'nın Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolu geçişinde kar yağışı etkili oluyor. Gece boyunca etkisini gösteren kar yağışı, otoyolun Bolu Dağı Tüneli, Kaynaşlı , Sarıçökek , viyadükler bölgesi ile kara yolunun dağ geçişi, Bakacak, Karanlıkdere, Seymenler, Elmalık ve Abant gişelerinde yoğun şekilde sürüyor. Zaman zaman ulaşımda aksamaların yaşandığ güzergahta Karayolları ekipleri, küreme ve tuzlama çalışmları gerçekleştiriyor. Bölgede devriye gezen trafik ekipleri, sürücüleri yakın takip ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor. Bu arada Bolu ve Düzce kent merkezlerinde yağış devam ediyor.
Bolu Dağı'nda yoğun kar yağışı

  Bolu Dağı 'nın Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolu geçişinde kar yağışı etkili oluyor.

Gece boyunca etkisini gösteren kar yağışı, otoyolun Bolu Dağı Tüneli, Kaynaşlı , Sarıçökek , viyadükler bölgesi ile kara yolunun dağ geçişi, Bakacak, Karanlıkdere, Seymenler, Elmalık ve Abant gişelerinde yoğun şekilde sürüyor.

Zaman zaman ulaşımda aksamaların yaşandığ güzergahta Karayolları ekipleri, küreme ve tuzlama çalışmları gerçekleştiriyor.

Bölgede devriye gezen trafik ekipleri, sürücüleri yakın takip ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

Bu arada Bolu ve Düzce kent merkezlerinde yağış devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.