,, ,

Berke Özgümüş ve Alpay Şalt seminer etkinlik

Müzik 21.01.2023 - 17:11, Güncelleme: 21.01.2023 - 17:14 10681+ kez okundu.
 

Berke Özgümüş ve Alpay Şalt seminer etkinlik

Berke Özgümüş ve Alpay Şalt seminer etkinlik
Berke Özgümüş (Redd) moderatör Alpay Şalt  Redd, Bulutsuzluk Özlemi, Şenay Lambaoğlu, Selen Gülün, Keisa Brown gibi sahnelerimizin değerli sesleri ve gruplarıyla çalışmış, müzisyen ve eğitmen Berke Özgümüş Bakırköy'deki Cangöz Performans Sahnesi'nde hem deneyimlerini paylaşacak hem de özel koleksiyonundaki Ludwig davul setiyle zaman içinde çalmış olduğu gruplardan seçme şarkıların analizini yapacak. Alpay Şalt moderatörlüğündeki renkli ve eğlenceli sohbet 26 Ocak Perşembe saat 16.00'da başlayacak. Ücretsiz olan etkinlikte yer sayısı kısıtlı olduğundan katılmak isteyenlerin info@cangozmuzik.com.tr e-posta adresinden rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. Katılımcılara Cangöz Müzik mağazalarındaki seçili ürünlerde kullanabilecekleri %10 indirim kuponu verilecektir.   Berke Özgümüş:   1996’dan beri İstanbul'da pek çok farklı projede çalıştı. Bora USLUSOY’un “Umutsuz Aşk”, Mehmet GÜRELİ’nin “Odamda Yolculuk” ve “İplerin Kopuşu”, Bulutsuzluk Özlemi "20. Yıl Konseri DVD", Şenay Lambaoğlu'nun "Başka Türlü Bir Şey",  REDD’in “Plastik Çiçekler ve Böcek”, "21", "Prensesin Uykusu (Soundtrack)" , Hayat Kaçık Bir Uykudur” ,“Mükemmel Boşluk" ve “Yersiz Göksüz Zamanlar” adlı albümlerinde çaldı. 2000 yılında Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'ne birincilikle burslu olarak girdi ve mezun oldu. 2000-2002 yılları arasında Darüşşafaka Lisesi’nin grup koçluğunu yapan  ÖZGÜMÜŞ, 2006-2009 yılları arasında MODERN MÜZİK AKADEMİSİ kadrosunda davul eğitmeni ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nde ve stüdyosunda davul dersleri veren Berke Özgümüş müzik hayatını Redd grubunda sürdürmektedir.    
Berke Özgümüş ve Alpay Şalt seminer etkinlik

Berke Özgümüş (Redd) moderatör Alpay Şalt 

Redd, Bulutsuzluk Özlemi, Şenay Lambaoğlu, Selen Gülün, Keisa Brown gibi sahnelerimizin değerli sesleri ve gruplarıyla çalışmış, müzisyen ve eğitmen Berke Özgümüş Bakırköy'deki Cangöz Performans Sahnesi'nde hem deneyimlerini paylaşacak hem de özel koleksiyonundaki Ludwig davul setiyle zaman içinde çalmış olduğu gruplardan seçme şarkıların analizini yapacak. Alpay Şalt moderatörlüğündeki renkli ve eğlenceli sohbet 26 Ocak Perşembe saat 16.00'da başlayacak. Ücretsiz olan etkinlikte yer sayısı kısıtlı olduğundan katılmak isteyenlerin info@cangozmuzik.com.tr e-posta adresinden rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir. Katılımcılara Cangöz Müzik mağazalarındaki seçili ürünlerde kullanabilecekleri %10 indirim kuponu verilecektir.  

Berke Özgümüş:
 
1996’dan beri İstanbul'da pek çok farklı projede çalıştı. Bora USLUSOY’un “Umutsuz Aşk”, Mehmet GÜRELİ’nin “Odamda Yolculuk” ve “İplerin Kopuşu”, Bulutsuzluk Özlemi "20. Yıl Konseri DVD", Şenay Lambaoğlu'nun "Başka Türlü Bir Şey",  REDD’in “Plastik Çiçekler ve Böcek”, "21", "Prensesin Uykusu (Soundtrack)" , Hayat Kaçık Bir Uykudur” ,“Mükemmel Boşluk" ve “Yersiz Göksüz Zamanlar” adlı albümlerinde çaldı. 2000 yılında Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'ne birincilikle burslu olarak girdi ve mezun oldu. 2000-2002 yılları arasında Darüşşafaka Lisesi’nin grup koçluğunu yapan  ÖZGÜMÜŞ, 2006-2009 yılları arasında MODERN MÜZİK AKADEMİSİ kadrosunda davul eğitmeni ve müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Bahçeşehir Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nde ve stüdyosunda davul dersleri veren Berke Özgümüş müzik hayatını Redd grubunda sürdürmektedir.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.