,, ,

Benzine zam geliyor!

Ekonomi 15.12.2022 - 12:47, Güncelleme: 15.12.2022 - 14:51 30620+ kez okundu.
 

Benzine zam geliyor!

Benzine zam geliyor!
Brenf petroldeki fiyat değişimleri dolayısıyla benzin fiyatlarına 15 Aralık Perşembe'yi 16 Aralık Cuma'ya bağlayan gece yarısından itibaren 1,07 TL oranında zam gelmesi bekleniyor. Akaryakıt ürünlerinden benzin grubunda geçen hafta 2 lirayı aşkın yaşanan indirimler sonrasında benzin fiyatlarına bu gece itibariyle 1,07 lira zam geliyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorinde ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor. Motorin litre fiyatı ortalama 21,10 liradan satılırken, şu an için benzinin litresi ise ortalama 17,42 lira.
Benzine zam geliyor!

Brenf petroldeki fiyat değişimleri dolayısıyla benzin fiyatlarına 15 Aralık Perşembe'yi 16 Aralık Cuma'ya bağlayan gece yarısından itibaren 1,07 TL oranında zam gelmesi bekleniyor.

Akaryakıt ürünlerinden benzin grubunda geçen hafta 2 lirayı aşkın yaşanan indirimler sonrasında benzin fiyatlarına bu gece itibariyle 1,07 lira zam geliyor.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorinde ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

Motorin litre fiyatı ortalama 21,10 liradan satılırken, şu an için benzinin litresi ise ortalama 17,42 lira.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.