,, ,

Benzin ve motorine indirim geliyor!

Ekonomi 19.12.2022 - 09:51, Güncelleme: 19.12.2022 - 12:43 32101+ kez okundu.
 

Benzin ve motorine indirim geliyor!

Benzin ve motorine indirim geliyor!
Akaryakıtta üst üste gelen zamlardan şikayetçi olan sürücülere, bu kez sevindirici haber geldi. 20 Aralık Salı günü itibariyle akaryakıt grubundan benzin e 61 kuruş, motorin e ise 77 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, benzin ve motorine ayrı ayrı indirim geliyor. 19 Aralık Pazartesi'yi 20 Aralık Salı'ya bağlayan gece yarısıdnan itibaren geçerli olmak üzere benzinde 61 kuruş, motorinde ise 77 kuruşluk indirim bekleniyor. Şu anda motorinin ortalama litre fiyatı 22,75 liradan, benzinin litresi ise ortalama 18,51 TL'den satılıyor.
Benzin ve motorine indirim geliyor!

Akaryakıtta üst üste gelen zamlardan şikayetçi olan sürücülere, bu kez sevindirici haber geldi. 20 Aralık Salı günü itibariyle akaryakıt grubundan benzin e 61 kuruş, motorin e ise 77 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, benzin ve motorine ayrı ayrı indirim geliyor.

19 Aralık Pazartesi'yi 20 Aralık Salı'ya bağlayan gece yarısıdnan itibaren geçerli olmak üzere benzinde 61 kuruş, motorinde ise 77 kuruşluk indirim bekleniyor.

Şu anda motorinin ortalama litre fiyatı 22,75 liradan, benzinin litresi ise ortalama 18,51 TL'den satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.