,, ,

Bayrampaşa'da rehine operayonu

Asayiş 16.06.2022 - 14:08, Güncelleme: 16.06.2022 - 14:08 7293+ kez okundu.
 

Bayrampaşa'da rehine operayonu

İstanbul Bayrampaşa'daki bir evde fidye için rehin tutulan yabancı uyruklu 7 kişi, düzenlenen operasyonla kurtarıldı. Operasyonda yabancı uyruklu 5 şüpheli gözaltına alındı.
  İstanbul Bayrampaşa'daki bir evde fidye için rehin tutulan yabancı uyruklu 7 kişi, düzenlenen operasyonla kurtarıldı. Operasyonda yabancı uyruklu 5 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Bayrampaşa'daki bir adreste bir grup yabancı uyruklu kişinin zorla alıkonulduğu yönünde bilgi edinilmesi üzerine konuyla ilgili çalışma başlatıldı.  Bayrampaşa Abdi İpekçi Caddesi'ndeki adrese dün sabah düzenlenen operasyonda, silah ve bıçak zoruyla tutularak rehin alındıkları görülen Pakistan ve Bangladeş uyruklu toplam 7 kişi kurtarıldı. Afganistan uyruklu oldukları anlaşılan A.K., İ.A., S.C., A.H. ve M.Ş. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Söz konusu adreste yapılan aramalarda biri kurusıkıdan bozma olmak üzere 2 ruhsatsız tabanca, 3 kasatura, 2 bıçak, gasp sonucu elde edildiği düşünülen 3 cep telefonu ele geçirildi.  Yapılan araştırmalarda, mağdur kişilerin İtalya’ya götürülmek üzere adrese yönlendirildikleri, burada bir hafta süreyle silah ve bıçak zoruyla alıkonuldukları, cep telefonları ve paralarının gasp edildiği ve ailelerinden 2 bin ila 3 bin euro fidye talep edildiği tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheliler, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘gasp’ ve ‘6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet’ suçlarından bugün adliyeye sevk edildi.
İstanbul Bayrampaşa'daki bir evde fidye için rehin tutulan yabancı uyruklu 7 kişi, düzenlenen operasyonla kurtarıldı. Operasyonda yabancı uyruklu 5 şüpheli gözaltına alındı.

 

İstanbul Bayrampaşa'daki bir evde fidye için rehin tutulan yabancı uyruklu 7 kişi, düzenlenen operasyonla kurtarıldı. Operasyonda yabancı uyruklu 5 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Bayrampaşa'daki bir adreste bir grup yabancı uyruklu kişinin zorla alıkonulduğu yönünde bilgi edinilmesi üzerine konuyla ilgili çalışma başlatıldı. 

Bayrampaşa Abdi İpekçi Caddesi'ndeki adrese dün sabah düzenlenen operasyonda, silah ve bıçak zoruyla tutularak rehin alındıkları görülen Pakistan ve Bangladeş uyruklu toplam 7 kişi kurtarıldı. Afganistan uyruklu oldukları anlaşılan A.K., İ.A., S.C., A.H. ve M.Ş. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Söz konusu adreste yapılan aramalarda biri kurusıkıdan bozma olmak üzere 2 ruhsatsız tabanca, 3 kasatura, 2 bıçak, gasp sonucu elde edildiği düşünülen 3 cep telefonu ele geçirildi. 

Yapılan araştırmalarda, mağdur kişilerin İtalya’ya götürülmek üzere adrese yönlendirildikleri, burada bir hafta süreyle silah ve bıçak zoruyla alıkonuldukları, cep telefonları ve paralarının gasp edildiği ve ailelerinden 2 bin ila 3 bin euro fidye talep edildiği tespit edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘gasp’ ve ‘6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a muhalefet’ suçlarından bugün adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.