,, ,

Aylin Koç kimdir ?

Kimdir 21.05.2022 - 10:40, Güncelleme: 21.05.2022 - 10:40 14131+ kez okundu.
 

Aylin Koç kimdir ?

1980 yılında İzmir Bornova’da doğdu ve ailesi de buralıdır.
Aylin Koç Eğitimini burada tamamladıktan sonra sadece üniversite eğitimi için Afyonkarahisar’da kısa bir süre yaşamıştır. Akademik olarak teknik okul mezunudur fakat hayatı edebiyat müzik tiyatro ile dolu dolu geçmiştir. Bornova Belediyesi Şehir tiyatrosunda uzun yıllardır devam eden birlikteliğiyle tiyatroya adım atmıştır. İzmir Kent Konseyi, Kadın meclisi bünyesinde de tiyatro yardımcı yönetmenlik ve oyunculuk yapmaya devam etmektedir. Uzun yıllardır sürdürdüğü okuma ve yazma tutkusunu Tuhaf Kadınlar edebiyat kulübüyle birleştirip, araştırma inceleme ve yazıyoruz atölyeleriyle perçinlemiştir. Senaryo yazma eğitimi, dramaturg oyun yazarlığı ve birçok edebiyat atölyelerini tamamlamış olup, yazar koçluğu ve geliştirici editörlük de yapmaktadır. Aylin Koç Memento Mori yayınları bünyesinde editörlük yapmaya devam etmektedir.    
1980 yılında İzmir Bornova’da doğdu ve ailesi de buralıdır.

Aylin Koç Eğitimini burada tamamladıktan sonra sadece üniversite eğitimi için Afyonkarahisar’da kısa bir süre yaşamıştır. Akademik olarak teknik okul mezunudur fakat hayatı edebiyat müzik tiyatro ile dolu dolu geçmiştir.

Bornova Belediyesi Şehir tiyatrosunda uzun yıllardır devam eden birlikteliğiyle tiyatroya adım atmıştır. İzmir Kent Konseyi, Kadın meclisi bünyesinde de tiyatro yardımcı yönetmenlik ve oyunculuk yapmaya devam etmektedir.

Uzun yıllardır sürdürdüğü okuma ve yazma tutkusunu Tuhaf Kadınlar edebiyat kulübüyle birleştirip, araştırma inceleme ve yazıyoruz atölyeleriyle perçinlemiştir.

Senaryo yazma eğitimi, dramaturg oyun yazarlığı ve birçok edebiyat atölyelerini tamamlamış olup, yazar koçluğu ve geliştirici editörlük de yapmaktadır.

Aylin Koç Memento Mori yayınları bünyesinde editörlük yapmaya devam etmektedir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.