,, ,

Aygül Aydın ve Ender Saraç’tan Çok Beklenen Bir Yılın Kitabı “2023 Astroşifa Ajandası” İnkılâp Kitabevi İmzasıyla Raflarda!

Kitap 02.12.2022 - 11:36, Güncelleme: 02.12.2022 - 11:38 25523+ kez okundu.
 

Aygül Aydın ve Ender Saraç’tan Çok Beklenen Bir Yılın Kitabı “2023 Astroşifa Ajandası” İnkılâp Kitabevi İmzasıyla Raflarda!

Aygül Aydın ve Ender Saraç’tan Çok Beklenen Bir Yılın Kitabı “2023 Astroşifa Ajandası” İnkılâp Kitabevi İmzasıyla Raflarda!
Herkesin merakla beklediği 2023 yılının eşiğinde bu dönemde insanları neler beklediğini anlatan astrolog Aygül Aydın ve doktor Ender Saraç ’ın “2023 Astroşifa Ajandası”, İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflardaki yerini aldı.     Yeni yılın heyecanının tüm dünyayı sardığı günlerde çok sevilen astrolog Aygül Aydın ile ünlü tıp doktoru Ender Saraç da gelecek yıl insanlığı neler beklediğini değerlendiren bir kitapla okurlarının karşısına çıkıyor. “2023 Astroşifa Ajandası”, Türkiye için daha da önemli olan bu yılın soru işaretlerine yoğunlaşıp okurların merakını giderecek bir yol haritası sunuyor.   Aygül Aydın ve Ender Saraç ’ın mektuplarıyla başlayan ajandada gezegenlerin Retro hareketlerinden yeniay ve dolunay dönemlerine, ay boşlukta takviminden güneş ve ay tutulmalarına kadar dünyayı etkileyecek gökyüzü olaylarına tarihleriyle birlikte yer veriliyor. 2023 yılını, 12 ay ve 365 gün olarak tek tek ele alan “2023 Astroşifa Ajandası”nda farklı gündemlerle başlayan aylar, yılı planlama konusunda okura rehber olmayı hedefliyor.    “2023 Astroşifa Ajandası”nda Ender Saraç, her güne özel verdiği sağlık tavsiyeleriyle okurlara yıllık bir reçete sunarken; Aygül Aydın da umutların tazelendiği yeni bir yıla girdiğimizi ve kendimizi bulup yenileneceğimizi vurguluyor. Hayallerin gerçekleşeceği bir yıl olacağını belirten ajandada iş, aşk ve sağlık gibi pek çok konuda olacaklara dair ipuçları veriliyor.   İnkılâp Kitabevi imzasıyla yayımlanan “2023 Astroşifa Ajandası”, merakla beklenen yeni yılda sürprizlerle karşılaşmak yerine her gününü adım adım planlamak isteyen okurlarıyla buluşmayı bekliyor.     Kitap Hakkında Hayallerinizi gerçeğe çevirin. Yapabileceğinizi biliyorsunuz!    Karanlık ve belirsiz senelerden geçtik. Uzun süredir umutla bu yılı bekliyorduk. Ve en nihayetinde hayat yolculuğumuzda kendimizi keşfedeceğimiz bir döneme giriyoruz. 2023 senesi kendi sınırlarımızı çizdiğimiz bir sene.   İnsan bazen kendine olan inancını kaybeder. Devam edebilmek için birinin ona inanmasını, tek bir söz söylemesini ister. İşte tam o anda artık kimseye ihtiyacınız yoktur. Bu ajandayı yanınızdan ayırmayın ve işaretleri takip edin. Yıldızlar sizin için parlamıyor diye umutsuzluğa düştüğünüzde, bu ajandadan alacağınız yardım size harika tecrübeler kazandıracak. Çünkü bu kitap size, herkes uykudayken gün doğumunu izlemeye gitmek gibi bir his verecek…   Işığınızı parlatın çünkü siz en parlak yıldızsınız…
Aygül Aydın ve Ender Saraç’tan Çok Beklenen Bir Yılın Kitabı “2023 Astroşifa Ajandası” İnkılâp Kitabevi İmzasıyla Raflarda!

Herkesin merakla beklediği 2023 yılının eşiğinde bu dönemde insanları neler beklediğini anlatan astrolog Aygül Aydın ve doktor Ender Saraç ’ın “2023 Astroşifa Ajandası”, İnkılâp Kitabevi etiketiyle raflardaki yerini aldı.

 

 

Yeni yılın heyecanının tüm dünyayı sardığı günlerde çok sevilen astrolog Aygül Aydın ile ünlü tıp doktoru Ender Saraç da gelecek yıl insanlığı neler beklediğini değerlendiren bir kitapla okurlarının karşısına çıkıyor. “2023 Astroşifa Ajandası”, Türkiye için daha da önemli olan bu yılın soru işaretlerine yoğunlaşıp okurların merakını giderecek bir yol haritası sunuyor.

 

Aygül Aydın ve Ender Saraç ’ın mektuplarıyla başlayan ajandada gezegenlerin Retro hareketlerinden yeniay ve dolunay dönemlerine, ay boşlukta takviminden güneş ve ay tutulmalarına kadar dünyayı etkileyecek gökyüzü olaylarına tarihleriyle birlikte yer veriliyor. 2023 yılını, 12 ay ve 365 gün olarak tek tek ele alan “2023 Astroşifa Ajandası”nda farklı gündemlerle başlayan aylar, yılı planlama konusunda okura rehber olmayı hedefliyor. 

 

“2023 Astroşifa Ajandası”nda Ender Saraç, her güne özel verdiği sağlık tavsiyeleriyle okurlara yıllık bir reçete sunarken; Aygül Aydın da umutların tazelendiği yeni bir yıla girdiğimizi ve kendimizi bulup yenileneceğimizi vurguluyor. Hayallerin gerçekleşeceği bir yıl olacağını belirten ajandada iş, aşk ve sağlık gibi pek çok konuda olacaklara dair ipuçları veriliyor.

 

İnkılâp Kitabevi imzasıyla yayımlanan “2023 Astroşifa Ajandası”, merakla beklenen yeni yılda sürprizlerle karşılaşmak yerine her gününü adım adım planlamak isteyen okurlarıyla buluşmayı bekliyor.

 

 

Kitap Hakkında

Hayallerinizi gerçeğe çevirin. Yapabileceğinizi biliyorsunuz! 

 

Karanlık ve belirsiz senelerden geçtik. Uzun süredir umutla bu yılı bekliyorduk. Ve en nihayetinde hayat yolculuğumuzda kendimizi keşfedeceğimiz bir döneme giriyoruz. 2023 senesi kendi sınırlarımızı çizdiğimiz bir sene.

 

İnsan bazen kendine olan inancını kaybeder. Devam edebilmek için birinin ona inanmasını, tek bir söz söylemesini ister. İşte tam o anda artık kimseye ihtiyacınız yoktur. Bu ajandayı yanınızdan ayırmayın ve işaretleri takip edin. Yıldızlar sizin için parlamıyor diye umutsuzluğa düştüğünüzde, bu ajandadan alacağınız yardım size harika tecrübeler kazandıracak. Çünkü bu kitap size, herkes uykudayken gün doğumunu izlemeye gitmek gibi bir his verecek…

 

Işığınızı parlatın çünkü siz en parlak yıldızsınız…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.