,, ,

Aydınlı sanatçı yeni dizide rol alıyor

Tv-Dünyası 06.01.2023 - 21:17, Güncelleme: 06.01.2023 - 21:17 5321+ kez okundu.
 

Aydınlı sanatçı yeni dizide rol alıyor

Aydınlı sanatçı yeni dizide rol alıyor
Sanat yaşamının Sinderellası olarak bilinen Sökeli güzel sanatçı Sevil Uyar , yoğun tiyatro çalışmalarının ardından şimdi de önümüzdeki günlerde Fox TV 'de ekranlara gelecek olan ‘Ego’ adlı dizide rol aldı.   Dizinin ikinci bölümü ile ekranlara gelecek olan oyuncu Sevil Uyar, dizide Ayşin karakterini canlandırıyor.   Sinema filmi, mankenlik çalışmalarının ardından tiyatrodaki başarılı performansı ile dikkat çeken Sevil Uyar ’ın yeni dizide rol alması, memleketi Söke 'de de sevinçle karşılandı. 
Aydınlı sanatçı yeni dizide rol alıyor

Sanat yaşamının Sinderellası olarak bilinen Sökeli güzel sanatçı Sevil Uyar , yoğun tiyatro çalışmalarının ardından şimdi de önümüzdeki günlerde Fox TV 'de ekranlara gelecek olan ‘Ego’ adlı dizide rol aldı.

 

Dizinin ikinci bölümü ile ekranlara gelecek olan oyuncu Sevil Uyar, dizide Ayşin karakterini canlandırıyor.

 

Sinema filmi, mankenlik çalışmalarının ardından tiyatrodaki başarılı performansı ile dikkat çeken Sevil Uyar ’ın yeni dizide rol alması, memleketi Söke 'de de sevinçle karşılandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.