,, ,

Avrupa'nın medya yöneticileri, TRT'nin ev sahipliğinde İstanbul'da buluştu

Gündem 24.05.2022 - 15:36, Güncelleme: 24.05.2022 - 15:36 4667+ kez okundu.
 

Avrupa'nın medya yöneticileri, TRT'nin ev sahipliğinde İstanbul'da buluştu

Avrupa'nın medya yöneticileri, TRT'nin ev sahipliğinde İstanbul'da buluştu
 TRT'nin kurucu üyeleri arasında yer aldığı Avrupa Yayın Birliği (European Broadcasting Union - EBU) temsilcileri, İstanbul'da düzenlenen Medya Zirvesi'nde bir araya geldi. TRT'den yapılan açıklamaya göre, ev sahipliğini TRT'nin yaptığı EBU Medya Zirvesi, dün ve bugün Avrupa'nın önde gelen kamu yayıncılarını buluşturdu. Zirvenin açılış konuşmasını, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve EBU Genel Direktörü Noel Curran yaptı. İngiltere'den BBC, Fransa'dan France Televisions, Almanya'dan ARD, İtalya'dan RAI gibi 41 ülkenin medya kuruluşlarından yaklaşık 200 üst düzey yayıncının katıldığı zirvede, kamu yayıncılığının geleceği, kamu yayıncılarının sorumlulukları ve potansiyel iş birlikleri tartışıldı. İki günlük etkinliğin kapanış oturumunda konuşan EBU Medya Gelişim ve Genç İzleyiciler Bölüm Başkanı Madiana Asseraf, "Umuyorum bu zirve, önümüzdeki yıl yapılacak zirve için ilham olmuştur. Bizler, şimdiden gelecek yıl için heyecanlıyız. TRT, bu yıl düzenlediği zirve ile standartları çok yükseltti. Kendilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.​​​​​​​
Avrupa'nın medya yöneticileri, TRT'nin ev sahipliğinde İstanbul'da buluştu

 TRT'nin kurucu üyeleri arasında yer aldığı Avrupa Yayın Birliği (European Broadcasting Union - EBU) temsilcileri, İstanbul'da düzenlenen Medya Zirvesi'nde bir araya geldi.

TRT'den yapılan açıklamaya göre, ev sahipliğini TRT'nin yaptığı EBU Medya Zirvesi, dün ve bugün Avrupa'nın önde gelen kamu yayıncılarını buluşturdu.

Zirvenin açılış konuşmasını, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ve EBU Genel Direktörü Noel Curran yaptı.

İngiltere'den BBC, Fransa'dan France Televisions, Almanya'dan ARD, İtalya'dan RAI gibi 41 ülkenin medya kuruluşlarından yaklaşık 200 üst düzey yayıncının katıldığı zirvede, kamu yayıncılığının geleceği, kamu yayıncılarının sorumlulukları ve potansiyel iş birlikleri tartışıldı.

İki günlük etkinliğin kapanış oturumunda konuşan EBU Medya Gelişim ve Genç İzleyiciler Bölüm Başkanı Madiana Asseraf, "Umuyorum bu zirve, önümüzdeki yıl yapılacak zirve için ilham olmuştur. Bizler, şimdiden gelecek yıl için heyecanlıyız. TRT, bu yıl düzenlediği zirve ile standartları çok yükseltti. Kendilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.​​​​​​​

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.