,, ,

Ariş’in “Mucizevi İndirimleri” ile hayalinizdeki Pırlantaya kavuşun

Alışveriş 21.11.2022 - 12:54, Güncelleme: 21.11.2022 - 12:54 68062+ kez okundu.
 

Ariş’in “Mucizevi İndirimleri” ile hayalinizdeki Pırlantaya kavuşun

Ariş’in “Mucizevi İndirimleri” ile hayalinizdeki Pırlantaya kavuşun
Pırlanta tutkunu kadınlar, Ariş ’in zarif olduğu kadar şık tasarımlardan oluşan miracle pırlanta koleksiyonuna “Mucizevi İndirimleri” ile kavuşacak. Mücevherde trendleri belirleyen Ariş Pırlanta’nın 15-30 Kasım tarihleri arasında devam edecek pırlantalı fırsat günleri ile istediğiniz pırlantaya kavuşacaksınız. Kasım sonuna kadar sürecek olan fırsat günleri kapsamında mucizevi ışıltılar taşıyan Miracle Koleksiyonuna %25 indirim avantajı ile sahip olabilirsiniz. İşçiliği ve kalitesi ile fark yaratan Ariş Pırlanta, Miracle koleksiyonunda yer alan ve pırlantanın muhteşem ışıltısına bambaşka bir güzellik katan özel tasarımları ile mücevher meraklılarına en güvenilir adresten alma imkânı sunuyor.            Hayallerdeki ışıltı… Ariş Pırlanta’nın zarif olduğu kadar şık modellerden oluşan pırlanta koleksiyonu kasım ayı boyunca özel indirimi ile pırlanta severlere sunulacak. Kolye, küpe, alyans, bileklik gibi birçok tasarımın yer aldığı koleksiyon pırlantanın yansıması ile göz kamaştırıyor. Ariş’in zengin mücevher seçenekleri unutulmaz anıların zarif eşlikçisi olarak en çok tercih edilenler arasında olmaya da aday. Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri Ariş mağazalarında da sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz. Ariş Pırlanta hakkında Aşkla, sanatla, ustalıkla… 116 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü markası Ariş ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratıyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, en kaliteli mücevheri, en doğru fiyatla sunan Ariş, özel günlere, mutlu anlara pırlanta ışıltısı ile eşlik ediyor. Dört nesildir pırlantanın sonsuz ışığından aldığı ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek her birinde farklı bir hikaye saklı tasarımlar üreten Ariş, altın; pırlantalı, elmaslı, incili ve renkli taşlı; yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yaratıcı ve yenilikçi özelliklere sahip, aynı zamanda kişiye özel üretimi de yapılabilen 16 tane özel tasarım koleksiyonu bulunmaktadır. Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da bir ilk.
Ariş’in “Mucizevi İndirimleri” ile hayalinizdeki Pırlantaya kavuşun

Pırlanta tutkunu kadınlar, Ariş ’in zarif olduğu kadar şık tasarımlardan oluşan miracle pırlanta koleksiyonuna “Mucizevi İndirimleri” ile kavuşacak.

Mücevherde trendleri belirleyen Ariş Pırlanta’nın 15-30 Kasım tarihleri arasında devam edecek pırlantalı fırsat günleri ile istediğiniz pırlantaya kavuşacaksınız. Kasım sonuna kadar sürecek olan fırsat günleri kapsamında mucizevi ışıltılar taşıyan Miracle Koleksiyonuna %25 indirim avantajı ile sahip olabilirsiniz.

İşçiliği ve kalitesi ile fark yaratan Ariş Pırlanta, Miracle koleksiyonunda yer alan ve pırlantanın muhteşem ışıltısına bambaşka bir güzellik katan özel tasarımları ile mücevher meraklılarına en güvenilir adresten alma imkânı sunuyor.

           Hayallerdeki ışıltı…

Ariş Pırlanta’nın zarif olduğu kadar şık modellerden oluşan pırlanta koleksiyonu kasım ayı boyunca özel indirimi ile pırlanta severlere sunulacak. Kolye, küpe, alyans, bileklik gibi birçok tasarımın yer aldığı koleksiyon pırlantanın yansıması ile göz kamaştırıyor. Ariş’in zengin mücevher seçenekleri unutulmaz anıların zarif eşlikçisi olarak en çok tercih edilenler arasında olmaya da aday.

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri Ariş mağazalarında da sizleri bekliyor. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook ( Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz.

Ariş Pırlanta hakkında

Aşkla, sanatla, ustalıkla…

116 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü markası Ariş ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratıyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, en kaliteli mücevheri, en doğru fiyatla sunan Ariş, özel günlere, mutlu anlara pırlanta ışıltısı ile eşlik ediyor.

Dört nesildir pırlantanın sonsuz ışığından aldığı ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek her birinde farklı bir hikaye saklı tasarımlar üreten Ariş, altın; pırlantalı, elmaslı, incili ve renkli taşlı; yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yaratıcı ve yenilikçi özelliklere sahip, aynı zamanda kişiye özel üretimi de yapılabilen 16 tane özel tasarım koleksiyonu bulunmaktadır. Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da bir ilk.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.