,, ,

Angel Rainbow “KAOS” Serisi

Kültür-Sanat 14.07.2022 - 09:13, Güncelleme: 14.07.2022 - 09:13 36258+ kez okundu.
 

Angel Rainbow “KAOS” Serisi

ArteExpo Granada Artshow’da Büyük İlgi Gördü
Kendini bir “kendilik araştırmacısı” olarak tanımlayan sanatçı Jale İris Gökçe ( Angel Rainbow ) Kaos serisinden eserleriyle Türkiye’den sonra; 1-4 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen ArteExpo Contemporary Granada Artshow’un ilk Edisyonunda sanatseverlerle buluştu. Sanatçı, İspanya Granada’da dünyanın birçok ülkesinden önemli sanatçıları, galerileri, sanat eleştirmenlerini ve koleksiyonerleri bir araya getiren ArteExpo Granada Artshow’da ülkemizi temsil etti. Daha önce sergilenmiş olan “Kaos” serisinden 3 eseri; “A Big Star In Chaos”, “Follow Me In Chaos”, “Letter For You” adlı eserleri bu kez de İspanya ’da izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Çağdaş sanat uygulamalarının seçilmiş etkinlik bölgelerinin kültürel ve tarihi geçmişiyle anlamlı bir sanatsal bağ oluşturmasını da hedefleyen ArteExpo Contemporary Sanat Platformu, dünyanın birçok ülkesinden önemli sanatçıları, galerileri, sanat eleştirmenlerini ve koleksiyonerlerini bir araya getirdiği ArteExpo Granada Artshow’da, Türk Sanatçılarımızın eserleri büyük ilgi topladı. Hindistan’dan Amerika’ya 20 farklı ülkeden seçilmiş 100’ü aşkın sanatçının katılımıyla gerçekleşen ArteExpo Contemporary Granada Artshow ile Granada şehri 4 gün boyunca kültür ve sanatın çekim merkezi haline dönüştü. Kaos serisi ile ülkemizi temsil eden Jale İris Gökçe ( Angel Rainbow ) önümüzdeki günlerde farklı projelerle sanat izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.
ArteExpo Granada Artshow’da Büyük İlgi Gördü

Kendini bir “kendilik araştırmacısı” olarak tanımlayan sanatçı Jale İris Gökçe ( Angel Rainbow ) Kaos serisinden eserleriyle Türkiye’den sonra; 1-4 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen ArteExpo Contemporary Granada Artshow’un ilk Edisyonunda sanatseverlerle buluştu.

Sanatçı, İspanya Granada’da dünyanın birçok ülkesinden önemli sanatçıları, galerileri, sanat eleştirmenlerini ve koleksiyonerleri bir araya getiren ArteExpo Granada Artshow’da ülkemizi temsil etti. Daha önce sergilenmiş olan “Kaos” serisinden 3 eseri; “A Big Star In Chaos”, “Follow Me In Chaos”, “Letter For You” adlı eserleri bu kez de İspanya ’da izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Çağdaş sanat uygulamalarının seçilmiş etkinlik bölgelerinin kültürel ve tarihi geçmişiyle anlamlı bir sanatsal bağ oluşturmasını da hedefleyen ArteExpo Contemporary Sanat Platformu, dünyanın birçok ülkesinden önemli sanatçıları, galerileri, sanat eleştirmenlerini ve koleksiyonerlerini bir araya getirdiği ArteExpo Granada Artshow’da, Türk Sanatçılarımızın eserleri büyük ilgi topladı. Hindistan’dan Amerika’ya 20 farklı ülkeden seçilmiş 100’ü aşkın sanatçının katılımıyla gerçekleşen ArteExpo Contemporary Granada Artshow ile Granada şehri 4 gün boyunca kültür ve sanatın çekim merkezi haline dönüştü.

Kaos serisi ile ülkemizi temsil eden Jale İris Gökçe ( Angel Rainbow ) önümüzdeki günlerde farklı projelerle sanat izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.