Fahrettin Koca: Merzifon'daki Kazada, Minibüste Bulunan 3 Kişi Olay Yerinde Hayatını Kaybetti, 9 Kişi Yaralandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca , tiyatro oyuncularının Amasya ’nın Merzifon ilçesinde geçirdiği trafik kazasına ilişkin, “Minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı” açıklamasını yaptı.

“Baş Belası” isimli tiyatro oyunda rol alan oyuncuları taşıyan minibüs, dün gece Amasya ’nın Merzifon ilçesinde TIR’a arkadan çarptı. Sağlık Bakanı Koca , sosyal medya hesabında bugün yaptığı açıklamada, kazazedelerin durumuna ilişkin bilgi verdi. Koca, şunları kaydetti:

“Dün gece Amasya Merzifon’da tiyatro sanatçılarını taşıyan bir minibüsün bir TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada, minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. 8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı. Kazada hayatını kaybeden sanatçılarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz adına, kendilerine geçmiş olsun diyorum.”