,, ,

Alparslan Büyük Selçuklu’dan bir flaş ayrılık daha

Tv-Dünyası 24.01.2023 - 15:21, Güncelleme: 24.01.2023 - 15:21 7044+ kez okundu.
 

Alparslan Büyük Selçuklu’dan bir flaş ayrılık daha

Alparslan Büyük Selçuklu’dan bir flaş ayrılık daha
Alparslan Büyük Selçuklu dizisi son dönemde yaşanan ayrılıklarla gündemde... Alparslan Büyük Selçuklu dizisi dün akşam yine seyircileri ekran başına topladı. Barış Arduç ’un başrolünde yer aldığı dizi 6 bandında aldığı reytinglerle üç kategoride de zirvede yer aldı. Öte yandan peş peşe vedalara sahne olan dizide son olarak bir bomba ayrılık daha yaşandı. Alpagut karakterine hayat veren başarılı oyuncu Fırat Topkorur , projeden ayrılacak. Topkorur 44. bölümde ekibe veda edecek.
Alparslan Büyük Selçuklu’dan bir flaş ayrılık daha

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi son dönemde yaşanan ayrılıklarla gündemde...

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi dün akşam yine seyircileri ekran başına topladı. Barış Arduç ’un başrolünde yer aldığı dizi 6 bandında aldığı reytinglerle üç kategoride de zirvede yer aldı.

Öte yandan peş peşe vedalara sahne olan dizide son olarak bir bomba ayrılık daha yaşandı. Alpagut karakterine hayat veren başarılı oyuncu Fırat Topkorur , projeden ayrılacak. Topkorur 44. bölümde ekibe veda edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.