,, ,

Ali Fuat Gürle kimdir?

Kimdir 14.04.2022 - 17:21, Güncelleme: 14.04.2022 - 17:21 15422+ kez okundu.
 

Ali Fuat Gürle kimdir?

Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ali Fuat Gürle 1961 yılında İzmir Kemalpaşa’da dünyaya geldi.
Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ali Fuat Gürle 1961 yılında İzmir Kemalpaşa’da dünyaya geldi.  MELTEM BEBEK VE GENÇ MOBİLYA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü olarak iş hayatını sürdüren Ali Fuat Gürle, mobilya sektörüne 1975 yılında gündüzleri çalışarak, geceleri okuyarak başladı.    1985 yılında koltuk imalatı yaparak kendi işini kuran Ali Fuat Gürle, 2011 yılında MELTEM BEBEK VE GENÇ MOBİLYA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ni kurdu.    Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin 82 yıllık tarihinde mobilya sektöründen seçilen ilk Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Fuat Gürle, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Üyeliği, Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Kurul Delegeliği, Türkiye Mobilya Sektör Kurulu Üyeliği görevlerini de sürdürüyor.    2015 yılında Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi seçilen Ali Fuat Gürle, 2016 yılında Yönetim Kurulu Başkan Yardmcısı seçildi. 2018 yılında Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına tekrar seçilen Ali Fuat Gürle, 14 Nisan 2022 tarihinde Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Gürle evli ve iki çocuk babası.
Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ali Fuat Gürle 1961 yılında İzmir Kemalpaşa’da dünyaya geldi.

Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ali Fuat Gürle 1961 yılında İzmir Kemalpaşa’da dünyaya geldi. 

MELTEM BEBEK VE GENÇ MOBİLYA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü olarak iş hayatını sürdüren Ali Fuat Gürle, mobilya sektörüne 1975 yılında gündüzleri çalışarak, geceleri okuyarak başladı. 

 

1985 yılında koltuk imalatı yaparak kendi işini kuran Ali Fuat Gürle, 2011 yılında MELTEM BEBEK VE GENÇ MOBİLYA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ’ni kurdu. 

 

Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği’nin 82 yıllık tarihinde mobilya sektöründen seçilen ilk Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Fuat Gürle, Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Üyeliği, Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Kurul Delegeliği, Türkiye Mobilya Sektör Kurulu Üyeliği görevlerini de sürdürüyor. 

 

2015 yılında Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi seçilen Ali Fuat Gürle, 2016 yılında Yönetim Kurulu Başkan Yardmcısı seçildi. 2018 yılında Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına tekrar seçilen Ali Fuat Gürle, 14 Nisan 2022 tarihinde Ege Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Gürle evli ve iki çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.