,, ,

Aksaray'da bir otomobilde piton ve hamster ele geçirildi

Asayiş 19.01.2023 - 12:02, Güncelleme: 19.01.2023 - 12:03 5159+ kez okundu.
 

Aksaray'da bir otomobilde piton ve hamster ele geçirildi

Aksaray'da bir otomobilde piton ve hamster ele geçirildi
Aksaray 'da, kaçak olarak yurda getirilen ve bir otomobilde ele geçirilen piton ve hamsterı satmaya çalışan genç yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekipleri, Ankara 'da oturan A.Ü'nün (25) yasa dışı yollarla Türkiye'ye getirdiği piton ve hamsterı Aksaray 'da satmaya hazırlandığı bilgisine ulaştı. Kent merkezine bağlı Yeşiltepe Beldesi'nde A.Ü'nün kullandığı otomobili durduran ekipler, şeffaf kutular içerisindeki piton ve hamsterı gördü. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi görevlilerince el konulan yılan ve hamster, Konya Karatay Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi. Jandarma, A.Ü. hakkında, hayvan kaçakçılığıyla ilgili "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçundan yasal işlem yaptı.
Aksaray'da bir otomobilde piton ve hamster ele geçirildi

Aksaray 'da, kaçak olarak yurda getirilen ve bir otomobilde ele geçirilen piton ve hamsterı satmaya çalışan genç yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ekipleri, Ankara 'da oturan A.Ü'nün (25) yasa dışı yollarla Türkiye'ye getirdiği piton ve hamsterı Aksaray 'da satmaya hazırlandığı bilgisine ulaştı.

Kent merkezine bağlı Yeşiltepe Beldesi'nde A.Ü'nün kullandığı otomobili durduran ekipler, şeffaf kutular içerisindeki piton ve hamsterı gördü.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi görevlilerince el konulan yılan ve hamster, Konya Karatay Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi.

Jandarma, A.Ü. hakkında, hayvan kaçakçılığıyla ilgili "5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet" suçundan yasal işlem yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.