,, ,

Aile'nin yayın tarihi belli oldu.

Tv-Dünyası 04.02.2023 - 15:35, Güncelleme: 04.02.2023 - 15:35 8707+ kez okundu.
 

Aile'nin yayın tarihi belli oldu.

Aile'nin yayın tarihi belli oldu.
Show TV ’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi 'Aile'nin yayın tarihi belli oldu. Yönetmen koltuğuna Ahmet Katıksız ile Cem Toluay ’ın oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo 'nun kaleme aldığı; Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya 'yı uzun bir aradan sonra televizyon izleyicisi ile buluşturacak olan dizi salı akşamları ekrana gelecek. Aile, ilk bölümüyle 14 Şubat Salı 20.00'de Show TV'de!
Aile'nin yayın tarihi belli oldu.

Show TV ’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi 'Aile'nin yayın tarihi belli oldu.

Yönetmen koltuğuna Ahmet Katıksız ile Cem Toluay ’ın oturduğu, senaryosunu Hakan Bonomo 'nun kaleme aldığı; Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya 'yı uzun bir aradan sonra televizyon izleyicisi ile buluşturacak olan dizi salı akşamları ekrana gelecek.

Aile, ilk bölümüyle 14 Şubat Salı 20.00'de Show TV'de!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.