,, ,

Aile'nin afişi yayınlandı!

Tv-Dünyası 23.01.2023 - 09:49, Güncelleme: 23.01.2023 - 09:49 6277+ kez okundu.
 

Aile'nin afişi yayınlandı!

Aile'nin afişi yayınlandı!
Yönetmenliğini Ahmet Katıksız ile Cem Toluay ’ın üstlendiği, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya 'nın yer aldığı Ay Yapım imzalı dizinin kadrosunda Nejat İşler , Canan Ergüder , Levent Ülgen , Ushan Çakır , Emel Göksu , Yüsra Geyik ve Nur Sürer de yer alıyor. Tanınmış ailelerden Soykanlar'ın başındaki Aslan'ın ( Kıvanç Tatlıtuğ ), kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le ( Serenay Sarıkaya ) tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile' kavramını anlatan dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor. Aile, yakında Show TV 'de!
Aile'nin afişi yayınlandı!

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız ile Cem Toluay ’ın üstlendiği, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya 'nın yer aldığı Ay Yapım imzalı dizinin kadrosunda Nejat İşler , Canan Ergüder , Levent Ülgen , Ushan Çakır , Emel Göksu , Yüsra Geyik ve Nur Sürer de yer alıyor.

Tanınmış ailelerden Soykanlar'ın başındaki Aslan'ın ( Kıvanç Tatlıtuğ ), kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le ( Serenay Sarıkaya ) tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile' kavramını anlatan dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor.

Aile, yakında Show TV 'de!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.