,, ,

Ah Ettim İle Yeniden Safiye Doğanay

Müzik 12.01.2023 - 09:15, Güncelleme: 12.01.2023 - 09:15 11106+ kez okundu.
 

Ah Ettim İle Yeniden Safiye Doğanay

Ah Ettim İle Yeniden Safiye Doğanay
Almanya da şarkıcılık için ilk adımı bir Alman hocadan piyano dersi alarak atan Safiye Doğanay , daha sonra Türk müziği şan ve nota dersi aldı. İlk albümü "Hayatımı yaşıyorum, Almanya da çıktı ve sanatçı büyük bir ilgiyle sahnelere başladı. Sahnelerde örnek Türk kızı olarak gösterilirken yaşamı yurt dışındaki gazetelerde manşetten yayınlandı ve hayatı kitap oldu. Toplam 5 albüm çıkaran ve sözü bestesi kendisine ait eserlerine de albümlerinde yer veren Safiye Doğanay , önemli bir hayran kitlesi edindi. Albümlerin ardından alaturka fantezi tarzındaki “Ah Ettim” isimli söz ve müzik Safiye Doğanay imzalı eserini Şeker yapım logosuyla müzik severlere sundu. Müzik yönetmenliğini usta isim Ufuk Doğan’ın üstlendiği, aranjör koltuğuna Cemil Yazar’ın oturduğu “Ah Ettim” isimli esere Erkan Nas yönetmenliğinde birde klip çekildi. Klip senaryosunun hayatından bir kesit olduğunu dile getiren Safiye Doğanay “Babamı son görüşümün anlatımı oldu ve çalışmayı gözyaşlarıyla tamamladım. Benim için en güzel ve duygu yüklü çalışmam oldu” dedi. Çocukluğunda yaşadığı ağır dramı şarkısına ve klip çalışmasına taşıyan Safiye Doğanay, eserin tüm gelirini babasına veda eden ve babasına doyamayan şehit çocuklarına bağışlayacağını dile getirdi.
Ah Ettim İle Yeniden Safiye Doğanay

Almanya da şarkıcılık için ilk adımı bir Alman hocadan piyano dersi alarak atan Safiye Doğanay , daha sonra Türk müziği şan ve nota dersi aldı. İlk albümü "Hayatımı yaşıyorum, Almanya da çıktı ve sanatçı büyük bir ilgiyle sahnelere başladı. Sahnelerde örnek Türk kızı olarak gösterilirken yaşamı yurt dışındaki gazetelerde manşetten yayınlandı ve hayatı kitap oldu.

Toplam 5 albüm çıkaran ve sözü bestesi kendisine ait eserlerine de albümlerinde yer veren Safiye Doğanay , önemli bir hayran kitlesi edindi. Albümlerin ardından alaturka fantezi tarzındaki “Ah Ettim” isimli söz ve müzik Safiye Doğanay imzalı eserini Şeker yapım logosuyla müzik severlere sundu. Müzik yönetmenliğini usta isim Ufuk Doğan’ın üstlendiği, aranjör koltuğuna Cemil Yazar’ın oturduğu “Ah Ettim” isimli esere Erkan Nas yönetmenliğinde birde klip çekildi. Klip senaryosunun hayatından bir kesit olduğunu dile getiren Safiye Doğanay “Babamı son görüşümün anlatımı oldu ve çalışmayı gözyaşlarıyla tamamladım.

Benim için en güzel ve duygu yüklü çalışmam oldu” dedi. Çocukluğunda yaşadığı ağır dramı şarkısına ve klip çalışmasına taşıyan Safiye Doğanay, eserin tüm gelirini babasına veda eden ve babasına doyamayan şehit çocuklarına bağışlayacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.