,, ,

adidas Originals’ın, “Always Original” Girişimi İçin Hazırladığı Özel Kapsül Koleksiyonu Sneaks Up’ta Satışta!

Alışveriş 22.03.2022 - 09:42, Güncelleme: 22.03.2022 - 09:45 96466+ kez okundu.
 

adidas Originals’ın, “Always Original” Girişimi İçin Hazırladığı Özel Kapsül Koleksiyonu Sneaks Up’ta Satışta!

Dünyanın en popüler sneaker markalarını tutkunlarıyla buluşturan sokak modası öncüsü Sneaks Up, bu defa adidas Originals’ın insanların “özgünlük” anlayışını daha ileri taşıyan, farklı disiplinleri benimsediği, sadece bir cinsel kimliği kabul etmeyenlerin, aynı zamanda marjinal seslerin de yansıması olduğu ‘‘Always Original’’ projesi kapsamında hazırlanan özel kapsül koleksiyonunu mağazalarında sergiliyor.
adidas Orginals bu girişimiyle hayatın her alanında başarıya ulaşan ve bir cinsiyete ait hissetmeyenlerin başarılarına ışık tutarak, onları oldukları gibi kabul ediyor. adidas Originals, aralarında oyuncu Lena Whaite, özgür bakış açılarıyla ilham veren modellerden Ellie Goldstein, Nyome Nicholas Williams ve Ericka Hart’ın bulunduğu yeni bir “dinamik değişimciler” kolektifini hayata geçiriyor. Uzun süreli bir koleksiyona ilham verecek olan bu çalışma, kendi gerçeğini savunan ve sadık kalan her bir bireyin arkasında duran yeni stili Always Original Faux Leather Eşofman Altı ve adidas Always Original Faux Leather Uzun Kollu Üst ile cinsiyetsiz bir yaklaşım sunuyor. Farklı alanlarda başarılı işlere imza atan kimliklerin yanı sıra yeni bir kadın neslinin ve cinsiyetsiz kişilerin yolunu açan öncülere saygı göstermek için bir araya gelen kolektif, aşağıdaki üyelerden oluşuyor:   Lena Waithe – Oyuncu ve Yazar Ellie Goldstein – Model Nyome Nicholas-Williams – Model ve Aktivist Amani Al-Khatatbeh – MuslimGirl.com'un Kurucusu Ericka Hart – Aktivist ve Cinsellik Eğitimcisi Taqwa Bint Ali – Girişimci Jari Jones – Model, Aktivist ve Dansçı Naomi Otsu – Grafik Tasarımcı ve Illüstratör Isra Hersi – Çevre Aktivisti    Verdiği mesaj ile bambaşka bir tasarım anlayışını sunan bu özel kapsül koleksiyon bacak kısmındaki çıtçıtlı düğmelerle şorta dönüştürülebilen eşofman altı ve çıtçıtlı çıkarılabilir kollar, uzun kollu üst model tasarımı sayesinde kullanışlı olmasıyla ayrıca dikkat çekiyor.    “Özgünlük” kelimesini yeniden tanımlayan “Always Original” özel kapsül koleksiyonu, Sneaks Up mağazalarında ve Sneaksup.com’da satışta!      Sneaks Up Hakkında: İsmini sneaker tutkusundan alan Sneaks Up, Unal Group markası olarak spor ve sokak modasının önde gelen ikonik ürünlerini tüketiciyle buluşturma heyecanıyla 2014 yılı Aralık ayında kurulmuştur. Sneaks Up, Nike, Jordan, adidas, Puma, Vans, Champion, Les Benjamins, Dickies, WWF, The North Face, Timberland, Reebok, Under Armour, New Era ve Eastpak gibi birçok markanın özel koleksiyonlarını tüketiciyle buluşturuyor. Türkiye genelinde 31 mağazası ve online websitesiyle faaliyet gösteren Sneaks Up, sadece satış odaklı olmadan tüketici deneyimi yaşatma alanları, inovatif ürün lansmanları, dj performansları, kişiselleştirme, dans ve basketbol atölyeleri ile dostlarına ilham olan deneyimleri kurgulamaktadır.
Dünyanın en popüler sneaker markalarını tutkunlarıyla buluşturan sokak modası öncüsü Sneaks Up, bu defa adidas Originals’ın insanların “özgünlük” anlayışını daha ileri taşıyan, farklı disiplinleri benimsediği, sadece bir cinsel kimliği kabul etmeyenlerin, aynı zamanda marjinal seslerin de yansıması olduğu ‘‘Always Original’’ projesi kapsamında hazırlanan özel kapsül koleksiyonunu mağazalarında sergiliyor.

adidas Orginals bu girişimiyle hayatın her alanında başarıya ulaşan ve bir cinsiyete ait hissetmeyenlerin başarılarına ışık tutarak, onları oldukları gibi kabul ediyor. adidas Originals, aralarında oyuncu Lena Whaite, özgür bakış açılarıyla ilham veren modellerden Ellie Goldstein, Nyome Nicholas Williams ve Ericka Hart’ın bulunduğu yeni bir “dinamik değişimciler” kolektifini hayata geçiriyor. Uzun süreli bir koleksiyona ilham verecek olan bu çalışma, kendi gerçeğini savunan ve sadık kalan her bir bireyin arkasında duran yeni stili Always Original Faux Leather Eşofman Altı ve adidas Always Original Faux Leather Uzun Kollu Üst ile cinsiyetsiz bir yaklaşım sunuyor. Farklı alanlarda başarılı işlere imza atan kimliklerin yanı sıra yeni bir kadın neslinin ve cinsiyetsiz kişilerin yolunu açan öncülere saygı göstermek için bir araya gelen kolektif, aşağıdaki üyelerden oluşuyor:

 

  • Lena Waithe – Oyuncu ve Yazar
  • Ellie Goldstein – Model
  • Nyome Nicholas-Williams – Model ve Aktivist
  • Amani Al-Khatatbeh – MuslimGirl.com'un Kurucusu
  • Ericka Hart – Aktivist ve Cinsellik Eğitimcisi
  • Taqwa Bint Ali – Girişimci
  • Jari Jones – Model, Aktivist ve Dansçı
  • Naomi Otsu – Grafik Tasarımcı ve Illüstratör
  • Isra Hersi – Çevre Aktivisti

  

Verdiği mesaj ile bambaşka bir tasarım anlayışını sunan bu özel kapsül koleksiyon bacak kısmındaki çıtçıtlı düğmelerle şorta dönüştürülebilen eşofman altı ve çıtçıtlı çıkarılabilir kollar, uzun kollu üst model tasarımı sayesinde kullanışlı olmasıyla ayrıca dikkat çekiyor. 

 

“Özgünlük” kelimesini yeniden tanımlayan “Always Original” özel kapsül koleksiyonu, Sneaks Up mağazalarında ve Sneaksup.com’da satışta! 

 

 

Sneaks Up Hakkında:

İsmini sneaker tutkusundan alan Sneaks Up, Unal Group markası olarak spor ve sokak modasının önde gelen ikonik ürünlerini tüketiciyle buluşturma heyecanıyla 2014 yılı Aralık ayında kurulmuştur. Sneaks Up, Nike, Jordan, adidas, Puma, Vans, Champion, Les Benjamins, Dickies, WWF, The North Face, Timberland, Reebok, Under Armour, New Era ve Eastpak gibi birçok markanın özel koleksiyonlarını tüketiciyle buluşturuyor. Türkiye genelinde 31 mağazası ve online websitesiyle faaliyet gösteren Sneaks Up, sadece satış odaklı olmadan tüketici deneyimi yaşatma alanları, inovatif ürün lansmanları, dj performansları, kişiselleştirme, dans ve basketbol atölyeleri ile dostlarına ilham olan deneyimleri kurgulamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.