,, ,

Adem Kılıçcı

Kimdir 07.06.2022 - 10:08, Güncelleme: 07.06.2022 - 10:13 11950+ kez okundu.
 

Adem Kılıçcı

Âdem Kılıççı kimdir; başarılı kariyer hayatı ile gündemden düşmeyen sanatçıların hayatları da bir hayli merak edilmektedir.
Bu ünlülerden bir tanesi de Adem Kılıççı olmaktadır. 2004 yılında Antalya’da düzenlenen 2004 dünya Boks şampiyonasında gümüş madalya ödülünü alan Adem Kılıççı 2022 yılında da Survivor All Star yarışmasında olacağı söylentiler arasında yer almaktadır.   Adem Kılıççı Kimdir   1986 yılında Ağrıda dünyaya gelen ünlü Türk boksör gençliğinden itibaren boks sporuyla ilgilenmiştir. Boks eğitimini ise Antalya da alan Adem Kılıççı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde mezun olmuştur. 2004 yılından itibaren Fenerbahçe boks takımından yer alan ünlü boksör, 2008 ile 2012 olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil etmiş ve 2016 olimpiyatlarında yer almaya hak kazanmıştır.    Aile Hayatı   Başarısı kadar aile hayatı da çok merak edilen ünlü boksör aslen Ağrılıdır. Ailesine çok düşkün bir çocuk olduğu da sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflarda anlaşılıyor. Annesi ev hanımıdır. Babasını ünlü boksörün gençliğinden bu yana yaptığı tüm çalışmalarında hep destek olmuştur. Önceden Ağrı da yaşamakta olan ünlü sporcunun ailesi Antalya’ya taşınmış ve şu anda Antalya ‘da yaşamaktadır. Ünlü boksör 5 kardeştir. Ayşe Kılıççı ve Duygu Kılıççı adında iki kız kardeşi vardır. Abisi Engin Kılıççı ve erkek kardeşi Taner Kılıççı’dır. Ünlü sporcunun abisi şu anda Antalya havalimanında görev yapmaktadır. Çevresi tarafında çok sevilen bir ailenin çocuğu olan ünlü boksör şu anda 36 yaşındadır    Eğitim Hayatı   Adem Kılıççı eğitim hayatında da hep başarılı olmuştur. İlk ve ortaokulu Ağrı da okuyan ünlü sporcu lise bitirdikten sonra 2000 yılında boksa başarmıştır. Erzurum Atatürk Üniversitesinden Beden Eğitim öğretmenliği bölümünden mezun olan ünlü sanatçı bir dönem Kadıköy Gözcü Baba İmam Hatip lisesinde Beden eğitimi öğretmenliği yapmıştır. Boks nedeni ile beden eğitimi öğretmenliği görevinde zorlandığını iddia eden ünlü sporcu, bu durumdan öğrencilerin şikâyet ettiğini ve bu durumdan üzüntü duyduğunu dile getirdi.  
Âdem Kılıççı kimdir; başarılı kariyer hayatı ile gündemden düşmeyen sanatçıların hayatları da bir hayli merak edilmektedir.

Bu ünlülerden bir tanesi de Adem Kılıççı olmaktadır. 2004 yılında Antalya’da düzenlenen 2004 dünya Boks şampiyonasında gümüş madalya ödülünü alan Adem Kılıççı 2022 yılında da Survivor All Star yarışmasında olacağı söylentiler arasında yer almaktadır.

 

Adem Kılıççı Kimdir

 

1986 yılında Ağrıda dünyaya gelen ünlü Türk boksör gençliğinden itibaren boks sporuyla ilgilenmiştir. Boks eğitimini ise Antalya da alan Adem Kılıççı Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde mezun olmuştur. 2004 yılından itibaren Fenerbahçe boks takımından yer alan ünlü boksör, 2008 ile 2012 olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil etmiş ve 2016 olimpiyatlarında yer almaya hak kazanmıştır.

 

 Aile Hayatı

 

Başarısı kadar aile hayatı da çok merak edilen ünlü boksör aslen Ağrılıdır. Ailesine çok düşkün bir çocuk olduğu da sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflarda anlaşılıyor. Annesi ev hanımıdır. Babasını ünlü boksörün gençliğinden bu yana yaptığı tüm çalışmalarında hep destek olmuştur. Önceden Ağrı da yaşamakta olan ünlü sporcunun ailesi Antalya’ya taşınmış ve şu anda Antalya ‘da yaşamaktadır. Ünlü boksör 5 kardeştir. Ayşe Kılıççı ve Duygu Kılıççı adında iki kız kardeşi vardır. Abisi Engin Kılıççı ve erkek kardeşi Taner Kılıççı’dır. Ünlü sporcunun abisi şu anda Antalya havalimanında görev yapmaktadır. Çevresi tarafında çok sevilen bir ailenin çocuğu olan ünlü boksör şu anda 36 yaşındadır

 

 Eğitim Hayatı

 

Adem Kılıççı eğitim hayatında da hep başarılı olmuştur. İlk ve ortaokulu Ağrı da okuyan ünlü sporcu lise bitirdikten sonra 2000 yılında boksa başarmıştır. Erzurum Atatürk Üniversitesinden Beden Eğitim öğretmenliği bölümünden mezun olan ünlü sanatçı bir dönem Kadıköy Gözcü Baba İmam Hatip lisesinde Beden eğitimi öğretmenliği yapmıştır. Boks nedeni ile beden eğitimi öğretmenliği görevinde zorlandığını iddia eden ünlü sporcu, bu durumdan öğrencilerin şikâyet ettiğini ve bu durumdan üzüntü duyduğunu dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.