,, ,

"Abı hayat" olan dizi 'Lavanta Konağı' olarak değiştirildi.

Tv-Dünyası 31.01.2023 - 15:27, Güncelleme: 31.01.2023 - 15:27 8178+ kez okundu.
 

"Abı hayat" olan dizi 'Lavanta Konağı' olarak değiştirildi.

"Abı hayat" olan dizi 'Lavanta Konağı' olarak değiştirildi.
Başrollerinde Birkan Sokullu , Ebru Şahin , Necip Memili , Gözde Seda Altuner , Ecem Çalhan , Zerrin Tekindor , Yalçın Hafızoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı daha önce kod adı "Abı hayat" olan dizi ' Lavanta Konağı ' olarak değiştirildi. Çekimlerine başlanılan dizi yakında izleyiciyle buluşacak. Dizide Birkan Sokullu Kuvayi Milliye'den beri hep 30 yaşında görünen bir adama hayat verecektir. Ebru Şahin 'in çekimlerine başlanan dizide 'Harika' karakterine hayat verecektir. Zerrin Tekindor 'Süreyya' , Gözde Seda Altuner ise 'Aysel' , Necip Memili 'Turgut' karakterine hayat verecektir. Ebru Şahin 'in nişanlısı Yalçın Hafızoğlu olacaktır. " Lavanta Konağı " yakında Star 'da.
"Abı hayat" olan dizi 'Lavanta Konağı' olarak değiştirildi.

Başrollerinde Birkan Sokullu , Ebru Şahin , Necip Memili , Gözde Seda Altuner , Ecem Çalhan , Zerrin Tekindor , Yalçın Hafızoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı daha önce kod adı "Abı hayat" olan dizi ' Lavanta Konağı ' olarak değiştirildi. Çekimlerine başlanılan dizi yakında izleyiciyle buluşacak. Dizide Birkan Sokullu Kuvayi Milliye'den beri hep 30 yaşında görünen bir adama hayat verecektir.

Ebru Şahin 'in çekimlerine başlanan dizide 'Harika' karakterine hayat verecektir. Zerrin Tekindor 'Süreyya' , Gözde Seda Altuner ise 'Aysel' , Necip Memili 'Turgut' karakterine hayat verecektir. Ebru Şahin 'in nişanlısı Yalçın Hafızoğlu olacaktır. " Lavanta Konağı " yakında Star 'da.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.