,, ,

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin eşi, evinde saldırıya uğradı

Dünya 28.10.2022 - 20:53, Güncelleme: 28.10.2022 - 20:53 19794+ kez okundu.
 

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin eşi, evinde saldırıya uğradı

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin eşi, evinde saldırıya uğradı
ABD'de Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi 'nin eşi Paul Pelosi 'ye saldıran kişinin "Nancy nerede?" diye bağırdığı ve asıl hedefin Nancy Pelosi olduğu ortaya çıktı. Amerikan basınına konuşan ve adının açıklanmasını istemeyen yetkililer, 82 yaşındaki Paul Pelosi'ye bu sabah San Francisco 'daki evinde yapılan saldırıya ilişkin detayları paylaştı. Saldırganın saldırıyı "hedef gözeterek" yaptığını belirten yetkililer, eve girdikten sonra saldırganın Paul Pelosi 'ye saldırmadan önce "Nancy nerede?" diye bağırdığını aktardı. ABD Kongre Polisi ise Nancy Pelosi 'nin saldırının olduğu anlarda başkent Washington DC'de olduğu ve yanında korumalarının bulunduğunu açıkladı. Öte yandan, saldırganın bu eylemi siyasi amaçlı yapıp yapmadığına ilişkin soruşturma sürüyor. San Francisco'daki evinde saldırıya uğrayan Paul Pelosi hastaneye kaldırılmış, saldırgan da gözaltına alınmıştı. Olayın sebebine ilişkin soruşturma ise sürüyor.
ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi'nin eşi, evinde saldırıya uğradı

ABD'de Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi 'nin eşi Paul Pelosi 'ye saldıran kişinin "Nancy nerede?" diye bağırdığı ve asıl hedefin Nancy Pelosi olduğu ortaya çıktı.

Amerikan basınına konuşan ve adının açıklanmasını istemeyen yetkililer, 82 yaşındaki Paul Pelosi'ye bu sabah San Francisco 'daki evinde yapılan saldırıya ilişkin detayları paylaştı.

Saldırganın saldırıyı "hedef gözeterek" yaptığını belirten yetkililer, eve girdikten sonra saldırganın Paul Pelosi 'ye saldırmadan önce "Nancy nerede?" diye bağırdığını aktardı.

ABD Kongre Polisi ise Nancy Pelosi 'nin saldırının olduğu anlarda başkent Washington DC'de olduğu ve yanında korumalarının bulunduğunu açıkladı.

Öte yandan, saldırganın bu eylemi siyasi amaçlı yapıp yapmadığına ilişkin soruşturma sürüyor.

San Francisco'daki evinde saldırıya uğrayan Paul Pelosi hastaneye kaldırılmış, saldırgan da gözaltına alınmıştı. Olayın sebebine ilişkin soruşturma ise sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.