,, ,

2022 yılında kaybettiğimiz isimler

Bilim-Teknoloji 26.12.2022 - 13:23, Güncelleme: 26.12.2022 - 20:49 42753+ kez okundu.
 

2022 yılında kaybettiğimiz isimler

2022 yılında kaybettiğimiz isimler
2022 yılında kaybettiğimiz isimler en çok aradıklarımız arasındaydı Yılın öne çıkan aramalarının paylaşıldığı Google Yılın Arama Trendleri’nde “kaybettiklerimiz” kategorisinde en çok “ Ahmet Çalık ”, “ Cüneyt Arkın ” ve “ Fatma Girik ” arandı.  Yıl boyunca hem dünya çapında hem de Türkiye’de dikkat çeken anların, konuların, kişilerin, olayların ve merak edilenlerin açıklandığı derleme listelerden oluşan Yılın Arama Trendleri, yüzlerce liste halinde neredeyse 70 ülkede kullanıcılarla buluşturuluyor. Listeler oluşturulurken belirli bir dönem boyunca belirli bir terim için yapılan aramalardaki yüzde artışı hesaplanıyor. Bu sayede son bir yıla ait trendler daha doğru bir şekilde analiz edilebiliyor.  2022 yılında aramızdan ayrılan isimleri Google aramalarıyla andık  2022 yılında birbirinden farklı konularda merak ettiklerimizi ve öğrenmek istediklerimizi danıştığımız Google, kaybettiklerimizi de anmak için kapısını çaldığımız ilk yer oldu. Acısıyla tatlısıyla geride bıraktığımız 2022 yılı, aramızdan ayrılan isimlere de ev sahipliği yaptı. “Kaybettiklerimiz” kategorisi altında 2022 yılında aramızda ayrılan isimler listesinde hem global listelerde hem de ülkemiz listelerinde yer alan  “ Kraliçe Elizabeth ” araması yılın en çok merak edilenleri arasında yer aldı. Trafik kazasında kaybettiğimiz Konyaspor’da forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık listede ilk sırada yer alırken, ülkemizin duayen isimleri Cüneyt Arkın , Fatma Girik , Billur Kalkavan ve İlhan İrem ’e de veda edişimiz listede üst sıralarda kendine yer buldu. Enes Kara, Civan Canova, Ayberk Pekçan ve Onur Şener de sonsuzluğa uğurladığımız diğer isimler olarak en çok merak ettiklerimiz arasındaydı.  Kaybettiklerimiz Ahmet Çalık Cüneyt Arkın Fatma Girik Billur Kalkavan İlhan İrem Enes Kara Civan Canova Kraliçe Elizabeth Ayberk Pekcan Onur Şener  
2022 yılında kaybettiğimiz isimler

2022 yılında kaybettiğimiz isimler en çok aradıklarımız arasındaydı

Yılın öne çıkan aramalarının paylaşıldığı Google Yılın Arama Trendleri’nde “kaybettiklerimiz” kategorisinde en çok “ Ahmet Çalık ”, “ Cüneyt Arkın ” ve “ Fatma Girik ” arandı. 

Yıl boyunca hem dünya çapında hem de Türkiye’de dikkat çeken anların, konuların, kişilerin, olayların ve merak edilenlerin açıklandığı derleme listelerden oluşan Yılın Arama Trendleri, yüzlerce liste halinde neredeyse 70 ülkede kullanıcılarla buluşturuluyor. Listeler oluşturulurken belirli bir dönem boyunca belirli bir terim için yapılan aramalardaki yüzde artışı hesaplanıyor. Bu sayede son bir yıla ait trendler daha doğru bir şekilde analiz edilebiliyor. 

2022 yılında aramızdan ayrılan isimleri Google aramalarıyla andık 

2022 yılında birbirinden farklı konularda merak ettiklerimizi ve öğrenmek istediklerimizi danıştığımız Google, kaybettiklerimizi de anmak için kapısını çaldığımız ilk yer oldu. Acısıyla tatlısıyla geride bıraktığımız 2022 yılı, aramızdan ayrılan isimlere de ev sahipliği yaptı. “Kaybettiklerimiz” kategorisi altında 2022 yılında aramızda ayrılan isimler listesinde hem global listelerde hem de ülkemiz listelerinde yer alan  “ Kraliçe Elizabeth ” araması yılın en çok merak edilenleri arasında yer aldı. Trafik kazasında kaybettiğimiz Konyaspor’da forma giyen milli futbolcu Ahmet Çalık listede ilk sırada yer alırken, ülkemizin duayen isimleri Cüneyt Arkın , Fatma Girik , Billur Kalkavan ve İlhan İrem ’e de veda edişimiz listede üst sıralarda kendine yer buldu. Enes Kara, Civan Canova, Ayberk Pekçan ve Onur Şener de sonsuzluğa uğurladığımız diğer isimler olarak en çok merak ettiklerimiz arasındaydı. 

Kaybettiklerimiz

Ahmet Çalık Cüneyt Arkın Fatma Girik Billur Kalkavan İlhan İrem Enes Kara Civan Canova Kraliçe Elizabeth Ayberk Pekcan Onur Şener

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.